همبرگر خانگی مخصوص
همبرگر را به آسانی میتوانید در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
همبرگر از قدیمیترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است. به همین دلیل برگرهای دیگر مانند چیزبرگر، چیکن برگر و… به وجود آمدند. همبرگر در ایران هم محبوبیت زیادی دارد و کمتر کسی آن را دوست ندارد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید، میتوانید آن را با سویا درست کنید.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
تخممرغ: یک عدد
نان همبرگر: ۴ عدد
گوشت چرخکرده: ۶۰۰ گرم
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده، در صافی میریزیم و با قاشق فشار میدهیم تا آب آن خارج شود. سیر را هم ریز رنده میکنیم.
گوشت چرخکرده را روی سطح صافی مانند تخته گوشت، پهن میکنیم. سپس پیاز و سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.
تخممرغ را روی گوشت میریزیم. سپس مقداری نمک و فلفل به مواد افزوده، گوشت را با موادی که روی آن ریختهایم خوب ورز میدهیم.
آرد سوخاری را کمکم روی گوشت میپاشیم و مخلوط میکنیم. اگر مایۀ همبرگر هنوز شل بود، میتوانیم آرد سوخاری اضافه کنیم تا مایۀ منسجمی داشته باشیم.
مایۀ همبرگر را ۴ قسمت کرده و هر قسمت را با دست گرد میکنیم.
هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را به شکل دایره پهن میکنیم. باید دقت کرد همبرگرها نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه نازک که زود بسوزد.
روی همبرگرها هم پلاستیک میکشیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم.
داخل تابه کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم. سپس پلاستیک روی همبرگر را برمیداریم و آن را در تابه میگذاریم.
ابتدا گوشت کمی آب میاندازد. کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود. سپس آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
پس از اینکه همبرگرها سرخ شدند، داخل نانها را سس میزنیم و با همبرگر، خیارشور، پیاز، کاهو و گوجه پر میکنیم.
همچنین بخوانید:
راز مرغ سوخاری رستورانی
میگو پفکی ، شیک و مجلسی
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی
هویج پلو ، شیرین خوش رنگ
ژله بستنی ، دسر آسان و مجلسی