وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

هات داگ با قارچ و پنیر بدون فر

09 بهمن 1400 توسط delta mod

هات داگ یکی از فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس است که اولین بار توسط یک مغازه‌دار آلمانی تهیه و ارائه شد. به آن فرانکفورتر وینر هم می‌گویند.

هات داگ یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین ساندویچ‌ها در کل جهان است که اصالت آن مانند ساندویچ پرطرفدار همبرگر متعلق به کشور آلمان است. این غذای خوشمزه در دسته‌بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و به همین دلیل برای زمان‌هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه هات داگ با قارچ و پنیر را یاد بگیریم.

مواد لازم برای هات داگ با قارچ و پنیر
کاهو ۴ برگ
خیارشور ۶ عدد
قارچ درشت ۴ عدد
نان ساندویچ ۴ عدد
گوجه‌فرنگی تازه ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
پنیر ورقه‌ای موزارلا ۴ عدد
سوسیس هات داگ ۴ عدد
سس فرانسوی به اندازه کافی

طرز تهیه هات داگ با قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا قارچ‌ها را با یک دستمال نمدار به خوبی تمیز کنید و سریع آبکش کنید و روی تخته ورقه ورقه برش دهید و در تابه کمی روغن بریزید. کمی که داغ شد قارچ‌ها را در روغن تفت دهید.

مرحله دوم
حرارت را زیاد کنید تا آب قارچ‌ها سریع تبخیر و سرخ شوند. بعد تابه را کنار بگذارید. سپس سوسیس‌ها را روی تخته قرار دهید و ابتدا و انتهای سوسیس را به اندازه ۲ سانت از وسط برش بزنید و بعد به صورت مارپیچ با چاقو روی آن برش سطحی بزنید.

مرحله سوم
و در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود و بعد حرارت را ملایم کنید و ابتدا ۲ تا سوسیس را در تابه قرار دهید و تابه را از دسته بگیرید و کمی تکان دهید تا سوسیس‌ها کاملا در روغن قل بخورند.

و بعد ۲ تا سوسیس دیگر را اضافه کنید و مجددا دسته تابه را بگیرید و تابه را تکان دهید تا سوسیس‌ها در روغن غلت بخورد و زمانی که رنگ سوسیس‌ها تغییر کرد حرارت را کم کنید تا سوسیس‌ها مغز پخت شوند.

مرحله چهارم
بالای نان‌ها برش بزنید و داخل آن‌ها را خالی کنید و (کف نان‌ها را سس فرانسوی بزنید) گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و حلقه حلقه برش بدهید و در نان بگذارید و خیارشور و کاهوها را نیز خرد کنید.

مرحله پنجم
و در نان بگذارید و قارچ‌های سرخ‌شده را نیز اضافه کنید و‌ هات داگ‌ها که سرخ شدند داخل نان قرار دهید و یک ورقه پنیر روی آن بگذارید تا داغی سوسیس آن را آب کند و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید.

پای ژامبون و پنیر را هم در مجله بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: یک غذای ساده برای بانوان شاغل را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هات داگ هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس