میگو پلو ؛ جنوبی خوش طعم
میگو پلو از غذاهای جنوبی کشور است که به شیوههای مختلف و با مواد گوناگون طبخ میشود.
میگو پلو از غذاهای ایرانی است که اصالتاً متعلق به استانهای جنوبی کشور مانند بوشهر و خوزستان است. البته این غذا به دلیل طعم بسیار خوبی که دارد، در تمام شهرهای کشور طبخ میشود.
اگر از افرادی هستید که غذاهای دریایی دوست دارند، قطعاً از
خوشتان میآید. اگر هم غذاهای دریایی را به سبب بویی که دارند دوست ندارید، حتماً میگو پلو را امتحان کنید. چون میگوها با سیر، پیاز و زعفران مزهدار شدهاند و مطمئن باشید این غذا حسابی میچسبد.
مواد لازم:
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
برنج: ۳ پیمانه
گشنیز: ۵۰ گرم
میگو پاک شده: ۳۰۰ گرم
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل|، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و سیر را نگینی خرد کرده، در جوش بیاید و غلیظ شود. گشنیز را که از قبل خرد کردهایم، به سس اضافه میکنیم. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، تابه را از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم.
در قابلمهای برنج را در آب در حال جوش میریزیم تا نیمپز شود. سپس آن را آبکش میکنیم.
کف قابلمه روغن میریزیم و نان یا سیبزمینی برای تهدیگ میگذاریم. روی آن لایهلایه برنج و سس میریزم تا مواد تمام شوند.
در قابلمه را میگذاریم و شعله را زیاد میکنیم تا بخار کند. سپس دمکنی گذاشته و حرارت را کم میکنیم. پس از 40 دقیقه میگو پلو خوشطعم و عطر آماده است.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه ماهی شکم پر جنوبی
خورشت بامیه ؛ خوشمزه و لذت بخش
20 فوت و فن آشپزی حرفه ای
شله زرد ، زینتبخش سفرههای افطار
هورچاتا ، نوشیدنی مکزیکی برای روزهای داغ تابستان