وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

مربای به ، بهترین مربا

11 آبان 1398 توسط delta mod

مربای به یکی از انواع مربا است که خاصیت زیادی دارد و در فصل پاییز درست می‌شود.

مربای به یک مربای اصیل ایرانی خوش طعم و خوش رنگ است که به آسانی تهیه می‌شود. میوه به خواص زیادی دارد و از این رو مربای به، پرخاصیت و مغذی است. مصرف این مربا با نان و کره، یک صبحانه دلچسب و خوشمزه است. برای آشنایی با طرز تهیه مربای به با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :
 به: یک کیلو‌گرم
شکر: یک کیلو‌گرم
آبلیموی تازه: یک قاشق چای‌خوری
هل یا گلاب به میزان لازم
گردو خرد‌شده در صورت تمایل

طرز تهیه :
میوه های به را پس از شستن و خشک کردن، به اندازه های دلخواه برش بزنید. اگر به را به صورت ورقه ای خرد کنید، ظاهر مربا بهتر می‌شود.

تکه های به را در قابلمه ریخته و تا حدی که روی آن ها را بپوشاند، آب بریزید. اگر از قابلمه مسی استفاده کنید، رنگ مربا خوش رنگ تر می‌شود.

بگذارید تکه های به حدود 20 دقیقه بپزند.

سپس شکر را افزوده، در ظرف را بگذارید تا مربا با حرارت ملایم حدود 3 تا 4 ساعت بپزد.

برای چاشنی این مربا بسته به ذائقه خود می‌توانید از هل یا گلاب استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از مقداری گردوی خرد‌ شده هم در مربای به استفاده کنید که مربا را مجلسی و طعم آن را مطلوب می‌کند.

 

اگر می‌خواهید بفهمید شربت مربا به اندازه کافی قوام آمده است یا خیر، می‌توانید یک قطره از شربت را در آب سرد بریزید. اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد، یعنی شهد به اندازه کافی قوام آمده است.

اگر رنگ مربا به رنگ دلخواه نزدیک بود، ولی شربت آن به حد کافی قوام نداشت، در قابلمه مربا را باز کرده، بگذارید آب اضافی آن با حرارت متوسط تبخیر شود.

وقتی شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد، یک قاشق چای‌خوری آبلیموی تازه یا یک هشتم قاشق چای‌خوری جوهر‌لیمو در آن بریزید تا مربا شکرک نزند. توجه داشته باشید که جوشیدن بیش از حد باعث شکرک زدن مربا می‌شود.

وقتی مربا آماده شد، آن را در ظرف بریزید. سپس در ظرف را گذاشته، آن‌ را برعکس کنید تا هوا از ظرف خارج و در آن محکم بسته شود. پس از خنک شدن، ظرف مربا را در یخچال بگذارید.

همچنین بخوانید:
رازهای طلایی شدن حلوای مجلسی

نون خامه ای ؛ خانگی اما به شیوه قنادی ها(+ویدئو)

املت جانانه به شیوه قهوه خانه ای

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس