وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

ترفند های پخت باقالی پلوی حرفه ای

11 آبان 1398 توسط delta mod

باقالی پلو از غذاهای قدیمی ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود.

باقالی پلو یکی از پر طرفدار ترین غذاهای اصیل ایرانی و بهترین گزینه برای سرو در مجالس است. طرز تهیه باقالی پلو دشوار نیست، اما برای تهیه و پخت آن باید نکته‌ هایی را رعایت کرد تا مزه و طعم آن خوشمزه‌ تر و لذیرتر شود.

نکته اول :
در تهیه باقالی پلو از باقالی هایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و مدت طولانی در فریز نبودند. زیرا ماندن طولانی‌ مدت باقالی در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم آن می‌شود.

نکته دوم :
به اندازه نصف مقدار برنج، باقالی اضافه کنید. مثلاً در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقالی بریزید. رعایت این مقدار باعث می‌شود غذا یکدست باشد و پر باقالی یا کم باقالی نباشد.

نکته سوم :
بهترین گوشت‌ ها برای باقالی پلو، گوشت‌ گردن و ماهیچه است. البته این غذا با گوشت مرغ هم سرو می‌شود. جالب است بدانید جنوبی‌ ها باقالی پلو را با ماهی هم می‌خورند.


نکته چهارم :
قبل از افزودن باقالی به برنج آبکش‌ شده، آن را ۵ تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. توجه داشته باشید که این زمان بیشتر نشود، چون در صورت زیاد جوشیدن، باقالی ها پس از دم کشیدن با برنج، له می‌شوند.

هنگام جوشیدن باقالی ها در آب، کف روی آن‌ ها را بردارید. در غیر این صورت باقالی پلو رنگ کدر و تیره‌ای پیدا می‌کند که خوشایند نیست.

نکته پنجم :
سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه می‌شود حتماً از تازه آن استفاده کنید تا باقالی پلو طعم بی‌نظیری داشته باشد. در ضمن می‌توانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه میان آن بگذارید تا عطر منحصر به فردی بگیرد.


نکته ششم :
اگر باقالی پلو با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا می‌توانید به برنج در حال دم کشیدن، دارچین افزوده و روی گوشت هم کمی‌ دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوت‌ تری پیدا می‌کند.

نکته هفتم :
برای ته دیگ باقالی پلو می‌توانید از برگ کاهو، مخلوط برنج با باقالی یا نان، به‌خصوص نان تافتون، استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

همچنین بخوانید:
ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

کوکوی سه رنگ خورده اید ؟

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس