لازانیا لقمه ای ، مناسب برای مهمانی
لازانیا یکی از محبوبترین غذاهای دنیااست و برای پذیرایی در مهمانیها از بهترین و شیکترین غذاها بهشمار میرود.
لازانیا معمولاً در مهمانیها به داد آدم میرسد. چون هم خوشمزه است و هم باب طبع همه و از طرفی آن را میتوان از روز قبل حاضر کرد. اما بریدن و تکه کردن لازانیا هنگام سرو، کار چندان آسانی نیست. ازاینرو لازانیا لقمه ای یا رولی یک ایدۀ زیبا برای پخت آن و سرو در مهمانی است.
مواد لازم:
لازانیا: ۱۰ ورق
شیر: دوسوم لیوان
کره به میزان لازم
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
گوشت چرخکرده: 300 گرم
قارچ: 500 گرم
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل، آویشن و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم. نمک، فلفل، آویشن و ادویه را با رب به آن افزوده و تفت میدهیم.
قارچ را ورقهای خرد کرده و با گوشت به مواد میافزاییم. مایۀ گوشتی آماده است. آن را کنار میگذاریم.
حالا نوبت درست کردن سس است. سیر را با کره کمی تفت میدهیم. شیر را به آنها اضافه میکنیم تا داغ شود، ولی جوش نیاید. در صورت تمایل کمی نمک به سس میافزاییم. این سس نیازی به آرد ندارد. چون وقتی داخل لازانیا میریزیم، جذب ورقههای لازانیا شده و آنها را خوشطعم و نرم میکند.
ورقههای لازانیا را در آب درحال جوش میریزیم تا نرم شوند.
رول کردن:
روی هر ورقه بهصورت طولی مقداری مایۀ گوشتی میریزیم. سپس آن را رول میکنیم.
کف ظرف مناسبی را چرب میکنیم. رولها را کنار هم در ظرف میچینیم. بهتر است قسمت انتهای ورقه بالا باشد تا هنگام سرو، رولها باز نشوند.
پس از اینکه همۀ لقمهها را چیدیم، سس را در همۀ قسمتهای ظرف پخش میکنیم. سپس روی لازانیا رو خوب با پنیر پیتزا میپوشانیم تا بعد از پخت ورقهها خشک نشوند.
ظرف را یک ساعت در فر که از قبل گرم کردهایم، میگذاریم. در انتهای پخت گریل را روشن میکنیم تا پنیر طلایی شود.
همچنین بخوانید:
میگو پفکی ، شیک و مجلسی
طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر
لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا
پاستا آلفردو با سس مخصوص
نکات طلایی تهیه سس بشامل