قارچ سوخاری ، پیش غذای مدرن
قارچ سوخاری یکی از پیشغذاهای محبوب، نوین و جدید است.
قارچ سوخاری یکی از پیشغذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیااست. این پیشغذا معمولاً با سیبزمینی سرخکرده و انواع فستفودها سرو میشود.
قارچ سوخاری را میتوان به روشهای گوناگون و بر اساس ذائقههای مختلف طبخ کرد. با اینکه غذاهای سوخاری کالری زیادی دارند، اما قارچ سوخاری از سالمترین سوخاریها محسوب میشود.
مواد لازم:
قارچ: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
ماست: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
در کاسهای بزرگ ماست را ریخته و هم میزنیم. تخممرغ را به آن افزوده و با ماست خوب مخلوط میکنیم. زعفران دمکرده، نمک، فلفل، آبلیمو و آرد سوخاری را اضافه میکنیم تا مایۀ یکنواختی به دست آید. دقت کنید مایه شل یا سفت نباشد.
قارچها را داخل مایه میریزیم و خوب به هم میزنیم تا کاملاً به مایه آغشته شوند. روی کاسه را سلفون میکشیم و ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمدار شوند.
در کاسهای آرد سوخاری درشت میریزیم. از قارچها بر میداریم و در آرد سوخاری میغلتانیم. سپس در تابهای کوچک با عمق زیاد روغن سرخ کردنی میریزیم تا قارچها در آن شناور باشند. قارچها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
حرارت را اصلاً زیاد نمیکنیم. چون ممکن است قارچها بسوزند. با همان حرارت کم میگذاریم تا طلایی شوند.
سپس قارچها را از روغن خارج کرده و در صافی میگذاریم تا روغن اضافۀ آنها خارج شود.
قارچهای سوخاری را در ظرف میچینیم و با سس دلخواه سرو میکنیم.
همچنین بخوانید:
میگو پفکی ، شیک و مجلسی
کیک مرغ ، شیک و مجلسی
سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب
انواع سالاد میوه تابستانی