قارچ استروگانف ؛ غذا یا سس؟
قارچ استروگانف نوعی سس گیاهی ماکارونی است.
قارچ استروگانف به تنهایی غذا نیست. بلکه یک سس گیاهی و رژیمی برای ماکارونی است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است. قارچ استروگانف با ماکارونی یک غذای گیاهی است و پیشنهاد میشود حتماً آن را امتحان کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم :
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
موسیر: یک عدد
سیر: 2 حبه
قارچ: 900 گرم
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
خامه: یک چهارم پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
کره و روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود.
موسیر را خرد و سیر را ریز رنده یا له کنید. سپس آن ها را در تابه و حدود 3 دقیقه با کره و روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند.
قارچ ها را ورقه ای خرد کرده و به مواد بیفزایید. حدود 10 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا قارچ ها نرم و طلایی رنگ شوند. سپس آرد را به مواد افزوده و همچنان به هم زنید تا آرد جذب مواد شود. حدود یک و نیم پیمانه آب به مواد بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا مایع شروع به حباب زدن کند.
در ظرفی خامه و شیر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. آن ها را به مواد افزوده، چند دقیقه دیگر به گرم کردن ادامه دهید تا سس غلیظ شود. در آخر به میزان دلخواه نمک و فلفل در سس بریزید. در صورت لزوم گاهی مخلوط را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود. سپس در تابه را ببندید و آن را از روی شعله بردارید. ماکارونی را در آب در حال جوش و نمک بریزید. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کرده و بپزید.
وقتی ماکارونی پخته شد، قارچ استراگانف را بلافاصله با آن سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
همچنین بخوانید:
خوراک زبان با سس قارچ و پوره سیب زمینی
ساندویچ فرانسیسکو چیست ؟
اسپاگتی مرغ و قارچ با خامه ، عاشقش می شوید !