فیله مرغ با سس سیر
خوراک فیله مرغ طعمدار شده با سیر و رزماری یکی از غذاهای باب طبعی است که نمیتوان به راحتی از سرو آن چشمپوشی کرد.
هرچند فیله مرغ را به صورت گریل، تنوری، سوخاری و در انواع سالاد و پاستا میتوانید استفاده کنید، اما یک روش پخت خوشمزه فیله مرغ طبخ آن با سس سیر و رزماری است، دستور پختی لذیذ و رستورانی. طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
(مناسب برای ۶ نفر)
فیله مرغ ۱۲ عدد
لیمو ترش ۲ عدد
آب مرغ ۲ لیوان
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو تازه ۸ قاشق غذاخوری
آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱۰ حبه
جعفری ساطوری خرد شده ۱ لیوان
رزماری ۳ شاخه
کره ۷۰ گرم
پودر دانه فلفل سیاه تازه ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی
برای گرفتن بوی زهم مرغ آن را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید. کف تابه رژیمی یا چدنی را با کمی روغن یا کره چرب کنید و سپس فیلهها را در تابه بچینید و گریل کنید.
وقتی دو طرف فیلهها گریل شد سیر له شده و شاخههای رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
در یک ماهیتابه آرد نشاسته ذرت را بریزید و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
آبلیمو و آب مرغ را به مواد اضافه کنید. مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوامی رقیقتر از فرنی برسد، سپس سس آماده شده را روی فیلههای مرغ سرخ شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزهها به خورد هم بروند.
لیموترشها را نازک برش زده و روی مرغها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید