طرز تهیه کتلت بادمجان
کتلت بادمجان یکی دیگر از خانوادههای کتلتها است که مانند دیگر کتلتها از طعم بینظیری برخوردار است.
کتلت بادمجان یک وعده غذایی کامل برای نهار و شام است. کتلت بادمجان شبیه کباب ساده تهیه میشود که بسیار آسان است. شما میتوانید این غذا را در کمترین زمان تهیه و سرو کنید. در اینجا کتلت بادمجان را به صورت کبابی آموزش میدهیم که دارای طعمی عالی و دلپذیر است و ذهن افراد را به سمت کبابهای آتشی میبرد در ادامه مطلب طرز تهیه کتلت بادمجان را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
بادمجان : دو عدد
سیبزمینی آبپز : سه عدد
پیاز : یک عدد
تخممرغ : یک عدد
جعفری خردشده : یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : ۳۰ گرم
نمک : به میزان لازم
آرد سوخاری : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه کتلت بادمجان
در ابتدا برای کندن پوست بادمجانها آنها را روی اجاق کبابی کنید .
سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید.
بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید.
برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید.
در نهایت نمک و فلفل و ادویهها را اضافه کنید.
مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید