طرز تهیه کباب بناب در خانه
کباب بناب یکی از انواع کبابهای ایرانی است که در این مقاله با طرز تهیۀ آن در خانه آشنا میشوید.
کباب بناب یا کباب ساطوری یکی از انواع کبابهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد. این کباب متعلق به شهرستان بناب آذربایجان است و به نام کباب آذربایجانی هم شناخته میشود.
مواد لازم:
گوشت گوسفند: نیم کیلو
پیاز: 2 عدد
پیازچه: 3 عدد
جعفری ساطوری: یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیازها، جعفری و پیازچهها را را با ساطور یا چاقوی خیلی تیز، ساطوری کنید. تفاوت اصلی این نوع کباب با کباب کوبیده، نحوۀ ساطوری کردن پیاز است. گوشت کباب بناب یک بار چرخ شده و با پیاز ساطوری مخلوط میشود. اما کباب کوبیده 2 تا 3 بار چرخ شده و با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده، ترکیب میشود.
گوشت را در کاسهای بزرگ بریزید و کمکم پیاز و سبزیجات را به آن افزوده و با نمک و فلفل مخلوط کنید. گوشت و پیاز را ورز دهید تا پیاز به خورد گوشت برود.
وقتی مواد منسجم شده و گوشتها از هم جدا نشدند، روی کاسه یک سلفون یا پلاستیک بکشید و بگذارید یک ساعت بماند.
یک کاسه آب گرم کنار دستتان بگذارید. دست خود را در آب زده، به اندازۀ یک کوفته از گوشت بردارید. گوشت را به سیخ بکشید و آرامآرام گوشت را در سیخ پخش و پهن کنید. با انگشت اشاره و انگشت وسط، با فاصله، شیارهایی در گوشت ایجاد کنید.
سپس منقل را آماده کنید. در ابتدا شعله آتش باید در بالاترین حد باشد و زغالها به صورت مساوی در منقل پخش شوند. پس از یک تا دو دقیقه که سیخها را روی آتش گذاشتید، باید تغییر رنگ دهند. پس از آن کبابها را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.
همچنین بخوانید:
پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف
کوکو سیب زمینی ؛ ساده و خودمانی
تا حالا قیمه ریزه درست کرده اید؟
مربای گل سرخ ، خوش عطر و خوش رنگ
میرزاقاسمی ، طعم اصیل شمالی