طرز تهیه سرکه سیب خانگی
سرکه سیب را به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از آن لذت برد.
سرکه سیب خواص بسیاری دارد و بسیار مفید است. این سرکه نقش بسزایی در رژیم های لاغری دارد. اگر دوست دارید سرکه سیبی ناب و خالص داشته باشید، میتوانید آن را به شیوه خانگی در منزل تهیه کنید. در این مطلب با طرز تهیه سرکه سیب خانگی آشنا میشوید.
مواد لازم:
سیب: ۳ کیلو
سرکه سفید: ۳ فنجان
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: ۳ قاشق چایخوری
نخود: ۲۰ عدد
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب ها را با پوست خوب بشویید. آن ها را چهار قاچ کرده و هسته های آن ها را دربیاورید.
دبه مناسبی انتخاب کنید. سیب های خرد شده را در آن بریزید. دقت کنید کمی بیشتر از نصف دبه پر شود. دبه را نباید پر کرد، چون باید فضای خالی داشته باشد.
سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با آب در دبه بریزید. مراقب باشید آب دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام میدهیم. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.
پس از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین ظرف فشار دهید. پس از ده روز در ظرف را خوب و محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ وجه در ظرف را باز نکنید. پس از بیست روز سیب ها نرم شده و ته ظرف تهنشین میشوند. سرکه را حداقل ۵۰ روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را صاف کرده، در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.
در طرز تهیه سرکه سیب دقت کنید که حتماً حدود دو ماه زمان بدهید تا سرکه خوب جا بیفتد.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.
همچنین بخوانید:
استیک مرغ با سس مایونز لیمویی
اسموتی هلو انبه و توت فرنگی ؛ خوبان همه جمعند
شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب
عصرانه ای دلچسب با کیک ماست
شیرینی دوقلو ؛ عصرانه ای دلچسب