کراکت مرغ ؛ فست فود بی ضرر
کراکت مرغ فستفودی خوشمزه و لذیذ است و میتوانید این غذای متفاوت و خوشطعم را برای تنوع در برنامه غذایی خود بگذارید.
کراکت مرغ غذایی خوشمزه است که هم فستفود و هم نوعی فینگرفود است. طرز تهیه کراکت مرغ بسیار ساده است و آن را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این غذا برای سرو در مهمانی ها بهعنوان پیشغذا گزینه خوبی است.
مواد لازم:
سیبزمینی: 4 عدد
سینه مرغ: نصف سینه کامل
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : نصف لیوان
تخممرغ : 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آرد سوخاری: نصف لیوان
پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
چوب دارچین: یک تکه
طرز تهیه:
سینه مرغ را با پیاز، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل، سیر، چوب دارچین و مقداری آب در قابلمه ای مناسب بریزید تا بپزد. پس از پخت آن را ریش ریش کنید.
سیبزمینی ها را خوب بشویید و در قابلمه دیگری آبپز کنید. پس از اینکه سیبزمینی ها پخته شدند، آن ها را پوست بگیرید و با گوشتکوب له کنید.
جعفری خرد شده، سینه مرغ و پنیر پیتزا را با سیبزمینی و یک عدد تخممرغ در ظرف مناسبی بریزید.
مقداری از مایه را برداشته و با دست به دلخواه شکل دهید. بهتر است همه کراکت ها یک اندازه باشند.
سپس در یک ظرف مناسب تخممرغ دیگر را بشکنید و در ظرف دیگری آرد سوخاری بریزید.
کراکتها را به تخممرغ آغشته کنید. سپس در آرد سوخاری بزنید و کنار بگذارید.
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب داغ شود. سپس کراکتها را در روغن سرخ کنید و پس از اینکه دو طرف آن ها طلایی شد، آن ها را بیرون بیاورید.
سپس روی دستمال تمیزی بگذارید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.
نکات:
میتوانید از ادویه های دلخواه خود استفاده کنید.
برای اینکه از باز نشدن کراکت در روغن مطمئن شوید، بهتر است یکی از آن ها را در روغن داغ بیندازید. اگر باز نشد، بقیه کراکت ها را برای سرخ کردن در روغن بگذارید. ولی اگر کراکت باز شد، یک عدد تخممرغ دیگر به مایه کراکت اضافه کنید.
این فستفود خوشمزه را میتوانید پس از آماده شدن با انواع سس، دیپ و سبزیجات سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.
همچنین بخوانید:
کراکت سیب زمینی
سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر
پنیر سوخاری ؛ میان وعده مخصوص نوجوان ها
طرز تهیه انواع قارچ شکم پر
سیب زمینی سرخ کرده رستورانی