طرز تهیه انواع چای ترش برای لاغری
چای ترش یا چای قرمز ، نوعی دمنوش گیاهی برای لاغری است که به صورت سرد یا گرم مصرف میشود.
چای ترش خواص بینظیری دارد و با ادویهجات معطری مانند دارچین درست میشود. این نوشیدنی خانگی به صورت گرم یا سرد مورد استفاده قرار میگیرد و مصرف مداوم آن برای لاغری و کاهش وزن مفید است. همچنین مصرف چای ترش باعث کاهش فشار خون میشود و خاصیت ضد سرطانی دارد.
چای ترش گرم
مواد لازم:
آب: یک لیتر
چای ترش: 3 قاشق غذاخوری
چوب دارچین: 2 تکه
شکر: یکهشتم فنجان
پرتقال کوچک ورقه شده: یک عدد
لیمو ترش حلقه شده در صورت تمایل
طرز تهیه:
آب را در ظرف درداری به جوش آورید. چای و چوب دارچین را به آب جوش افزوده، در ظرف را محکم ببندید. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا چای در بخار آب دم بکشد. سپس آن را صاف کنید. چای را در یک پارچ شیشهای بریزید و برشهای پرتقال، شکر و چند تکه یخ به آن اضافه کنید.
چای را در فنجان سرو ریخته و در هر فنجان یک برش لیمو بگذارید.
چای ترش سرد
مواد لازم:
چای ترش: نصف فنجان
چوب دارچین: یک تکه
آب سرد: 4 فنجان
عسل به میزان لازم
لیمو ترش حلقه شده در صورت تمایل
طرز تهیه:
چای و تکههای دارچین را در پارچ شیشهای بزرگ درداری بریزید. در پارچ را ببندید و آن را 8 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید. کمی عسل به نوشیدنی اضافه کنید. مراقب باشید زیاد شیرین نشود.
در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش، زنجبیل تازه، پوست پرتقال، فلفل شیرین یا علف لیمو، بهعنوان طعمدهنده اضافه کنید.
این نوشیدنی را میتوانید یک هفته در بطری شیشهای دردار در یخچال نگهداری کنید.
موارد احتیاط:
مادران شیرده و زنان باردار از مصرف این نوشیدنی اجتناب کنند.
از آنجا که این چای باعث کاهش فشار خون میشود، مصرف آن به افرادی که فشار خون پایین دارند توصیه نمیشود.
استفاده از این چای بر قند خون تأثیر میگذارد و کنترل آن را در عمل جراحی و پس از آن با مشکل مواجه میکند. بنابراین بهتر است از دو هفته قبل از عمل جراحی مصرف آن متوقف شود.
از نظر متخصصان تغذیه حداکثر میزان مصرف این چای ترش ۳ فنجان در روز است.
همچنین بخوانید:
کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی
اسموتی های لاغری ؛ راه خوشمزه کاهش وزن
پنکیک کدو حلوایی ؛ صبحانه پرانرژی
طرز تهیه شربت آلبالو خانگی