صبحانه 10 دقیقه ای با نان شکم پر
نان یکی از غذاهای اصلی است که حتماً دروعدۀ صبحانه مصرف میشود. حالا اگر آن را بهصورت شکمپر درست کنید، صبحانهای خاص خواهید داشت.
بیایید برای صبحانه وقت بگذارید و یک وعدۀ درست و حسابی آماده کنید. این بار با نان شکمپر صبحانهای متفاوت درست کنید. درست کردن این صبحانۀ خوشمزه فقط 10 دقیقه زمان میبرد و بسیار لذتبخش است.
مواد لازم:
نان تست به تعداد لازم
فلفلدلمهای: 2 عدد
تخممرغ: یک عدد
ژامبون یا سوسیس به میزان لازم
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
پیازچه: 2 عدد
پودر سیر: یک قاشق مرباخوری
پودر موسیر: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
وسط نانهای تست را خالی کنید و کنار بگذارید.
برای تهیۀ نان شکمپر برای صبحانه، هم از سوسیس و هم از ژامبون میتوان استفاده کرد. ولی اگر از ژامبون استفاده کنید، طعم بهتری دارد.
فلفلدلمهای را نگینی خرد کنید. ژامبون را هم ریز خرد کرده و با فلفلدلمهای کمی تفت دهید. بهتر است برای تفت دادن بهجای روغن از کره استفاده کنید.
وقتی ژامبون و فلفلدلمهای کمی نرم شدند و تغییر رنگ دادند، آنها را کنار بگذارید.
در کاسهای تخممرغ را با همزن بزنید تا زرده و سفیده کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس به آن پودر موسیر، پودر سیر، نمک و فلفل اضافه کنید.
پیازچهها را ریز خرد کرده و با ژامبون و فلفلدلمهای تفت داده شده به مواد بیفزایید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در تابهای کمی روغن بریزید و دور نان تست را در آن بگذارید. مقداری از مواد درون خالی شدۀ نان ریخته، مقداری پنیر پیتزا روی آن بگذارید.
کمی صبر کنید تا پنیر پیتزا نرم شود. سپس تکۀ وسط بریده شدۀ نان را روی آن قرار دهید. بعد بهآرامی با کفگیر نان را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.
این صبحانه را به شیوهای دیگر هم میتوان آماده کرد.
برای این کار داخل نان همبرگری کوچک یا نان باگت را خالی کرده و از وسط دو نیم کنید. از مخلوط مواد در نانها بریزید و پنیر پیتزا روی آن بگذارید. سپس آنها را در فر بگذارید تا آماده شوند.
همچنین بخوانید:
قارچ سوخاری ، پیش غذای مدرن
جیب تاجر ؛ فینگرفود دلچسب و اشتهاآور (+ ویدئو)
سس کچاپ خانگی را تابستان درست کنید