ته چین گوجه فرنگی را امتحان کرده اید ؟
ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوههای گوناگونی طبخ میشود.
ته چین گوجهفرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوشمزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه میشوند و لذیذ و خوشطعم هستند.
مواد لازم:
برنج: ۵ پیمانه
کره: 50 گرم
سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
عصارۀ مرغ: یک عدد
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
زعفران دمکرده: ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردۀ تخممرغ: ۴ عدد
گوجهفرنگی: ۸ عدد
طرز تهیه:
سینۀ مرغ را بپزید و پس از پختن خرد کنید و کنار بگذارید.
برنج را چند ساعت با آب و نمک خیس کنید. در قابلمهای آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را در آن بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.
نیمی از کره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس سینۀ مرغ، عصارۀ مرغ و ادویه کاری را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ مرغ طلائی شود.
قارچ را ورقهای خرد کرده و به مواد بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زردههای تخممرغ را در کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
برنج آبکش شده را به این مخلوط افزوده و هم بزنید.
کف ظرف نسوز را با کره چرب کرده، یکچهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
کمی از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید.
گوجهفرنگیها را پوره یا رنده کرده و روی مواد بریزید. به همین ترتیب لایههای برنج، مرغ و قارچ و گوجهفرنگی را تکرار کنید. حتماً آخرین لایه، گوجهفرنگی باشد.
بقیۀ کره را خرد کرده و روی ته چین بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جای آن را سوراخ کنید تا بخار ته چین خارج شود.
ته چین را حدود یک ساعت و نیم در فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
همچنین بخوانید:
خورشت بادمجان ؛ خوش طعم پر طرفدار
نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو)
کوکوی سه رنگ خورده اید ؟