سیب زمینی تنوری شکم پر ، پیش غذایی هیجان انگیز
سیب زمینی تنوری شکم پر به عنوان پیش غذا و میان وعده سرو میشود. شما با این پیش غذای جذاب میتوانید مهمانهای خود را شگفتزده کنید.
سیب زمینی تنوری شکم پر یک غذای بسیار راحت و خوشمزه است که به سادگی در خانه میتوانید آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید. در پخت این غذا از پنیر بلوچیز استفاده کردهایم. پنیر بلوچیز نوعی پنیر فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزهای کشورمان است. این پنیر به دلیل رگههای آبی که در بافت آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است که این رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک مفید خوراکی به نام پنی سیلیوم راکفورتی ایجاد میشود. غذاهایی مانند لازانیا، پیتزا و سیب زمینی تنوری با استفاده از بلوچیز طعم بهتری پیدا میکنند. به علاوه از این پنیر برای تهیه انواع سسها، ساندویچها، دسرها و غذاهای حاوی گوشت استفاده میشود. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
سیب زمینی ۴ عدد
جعفری یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر یک حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
پنیر بلوچیز ۱۰۰ گرم
ژامبون نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی یک عدد
قارچ ۴ عدد
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر
مرحله اول
دور سیب زمینیها را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت تقریبا یک ساعت در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد. همینطور میتوانید به مدت ۳۰ دقیقه در منقل زغالی بپزید.
مرحله دوم
پس از این مدت، سیب زمینی را از فر خارج کنید و فویل را از آن جدا کنید سپس سر سیب زمینیها را برش بزنید. به وسیله قاشق، داخل سیب زمینی را کمی خالی کنید تا به شکل کاسه در بیاید.
مرحله سوم
در ظرفی، گوشت سیب زمینی، ژامبون، جعفری، سس مایونز، مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش تازه و سیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید سپس کاسه سیب زمینیها را با مخلوط ژامبون پر کنید. روی سیب زمینیها، گوجه فرنگی، روغن زیتون و قارچ بچینید سپس پنیر بلوچیز را روی آنها پخش و آن را سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ساندویچ هالوپینو خانگی، محبوب و خوشمزه را مطالعه کنید.