سوپ گندم ، پیش غذای سبک و ساده
سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.
سوپ گندم پیش غذایی مفید و مقوی است که در عین سادگی بسیار خوشمزه است. سوپ گندم برای سرماخوردگی مفید است و خوردن آن در روزهای سرد سال پیشنهاد میشود. این سوپ را میتوانید هم با گوشت و هم با مرغ بپزید که البته با مرغ سریعتر آماده میشود.
مواد لازم تهیه سوپ گندم :
گندم پوست کنده: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
سینه مرغ: یک عدد
هویج: یک عدد
جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
ساقه کرفس: یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ گندم :
گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.
استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. مرغ باید بدون پوست و استخوان باشد.
تکههای مرغ را به پیاز افزوده، کمی تفت دهید تا سفید شوند. سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه و فلفل به آن بزنید.
در این مرحله اگر دوست دارید میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد بیفزایید.
پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپی برای درمان سرماخوردگی هستید، مطلب سوپ کدو حلوایی، ضد سرماخوردگی را مطالعه کنید.
هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ ورقهای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.
در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.
سوپ گندم به همین سادگی آماده است. آن را در ظرف بریزید و با لیموترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.
در صورتی که این سوپ را برای کودکان درست میکنید، آن را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید تا مانند پوره شود.