بفرمایید شامی کباب ترد و خوشمزه
شامی کباب غذایی اصیل و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران درست میشود.
شامی کباب از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شامی ساده است، ولی نکاتی دارد که با رعایت آنها میتوانید یک شامی ترد و خوشمزه درست کنید، بدون آن که وا برود.
در این مطلب با مجله دلتا همراه باشید تا با فوت و فن پخت یک شامی کباب عالی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه شامی کباب :
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
لپه: نصف لیوان
سیب زمینی: ۲ عدد
تخم مرغ: یک عدد
آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
مرزه خشک: یک قاشق مرباخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه شامی کباب :
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.
پس از خیس خوردن، لپه را آبکش کرده و با مخلوطکن یا غذاساز آن را له کنید.
اگر فرصت خیس کردن لپه را ندارید، آن را بپزید و وقتی کمی نرم شد، در مخلوطکن بریزید.
سیب زمینی را آبپز کنید؛ سپس آن را رنده کرده و کنار بگذارید.
پیاز را هم ریز رنده کرده، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی بیفزایید.
سپس گوشت چرخکرده را با نمک، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آنها را خوب ورز دهید.
وقتی مواد یکدست و منسجم شدند، آرد نخودچی و لپه را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.
پیشنهاد مطالعه: اگر میخواهید فوت و فنهای پخت یک ته چین حرفهای را بدانید، مطلب ۱۳ نکته در پخت انواع ته چین را مطالعه کنید.
در آخر تخممرغ و مرزه خشک را بیفزایید و دوباره ورز دهید.
در تابهای مقداری روغن ریخته، روی شعله بگذارید تا داغ شود؛ سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست به شکلی که دوست دارید صاف کنید و در روغن بیندازید. توجه داشته باشید که شامیها باید در روغن شناور باشند تا خوب سرخ و مغزپخت شوند.
شامیها را پس از آماده شدن، روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود؛ سپس آنها را تزیین و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.