وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

رشته پلو؛ خوشمزه‌ای برای میهمانی‌ها

13 بهمن 1399 توسط delta mod

رشته پلو یکی از پلوهای اصیل و سنتی ایرانیان است که در اعیاد باستانی و مهمانی‌ها در انواع مختلف و متنوع سرو می‌شود.

رشته پلو با کشمش، خرما و گوشت چرخ‌کرده یک غذای اصلی فوق‌العاده خوشمزه و خوش عطر است که به راحتی و در کمترین زمان آماده می‌شود. با طرز تهیه رشته پلو با مجله دلتا همراه باشید.


مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
رشته پلویی ۱۰۰ گرم
خرما ۱۰ عدد
کشمش نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه رشته پلو 
پیش از شروع پخت رشته‌پلو، برنج را خوب شسته و دو پیمانه آب به همراه ۱ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد.
در یک قابلمه مناسب آب بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا آب به جوش بیاید. به آب جوش آمده مقداری نمک و کمی روغن مایع اضافه کنید. از آنجاکه رشته پلویی مقداری شور است، در میزان مصرف نمک در غذا دقت کنید تا خیلی شور نشود.
برنج را در قابلمه بریزید و ده دقیقه صبر کنید تا برنج مقداری پخته شود. این زمان نسبی است و به جنس برنج بستگی دارد.
در ۵ دقیقه مانده به پختن برنج و آبکشی آن، رشته‌های پلویی را به سه قسمت تقسیم و سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید و با یک کفگیر برنج و رشته‌ها را هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
وقتی برنج آماده آبکشی شد، برنج و رشته را در یک صافی بریزید و آبکشی کنید.
در یک قابلمه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و به اندازه کف قابلمه نان لواش یا تافتون قرار دهید. می‌توانید به جای نان از سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید.
در ادامه برنج و رشته را به قابلمه اضافه کنید.
برای تزیین رشته‌پلو، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
دارچین و زردچوبه را به پیاز افزوده و سپس کشمش و خرما را اضافه کنید و مقداری آن‌ها را تفت دهید.
می‌توانید زرشک و مغز پسته را نیز به این مواد اضافه کرده و تفت دهید.
به جای خرما می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده یا مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
به سلیقه خود مقداری از برنج را با زعفران دم شده مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: رشته پلو مجله آشپزی مجله دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس