خورشت کدو و بادمجان ، پرخاصیت و خوشمزه
کدو و بادمجان مواد اولیه ساده و در دسترسی هستند که میتوان با آنها غذاهای متنوعی تهیه کرد.
خورشت کدو و بادمجان یکی از پر خاصیتترین خورشتهایی است که میتوانید آن را تهیه کنید. این خورشت دارای انواع ویتامینهای A، K، ویتامینهای ب مانند B1، B2، B6، ب کمپلکس، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، قند، فیبر، پروتئین، کلسیم، منگنز، اسید فولیک و گوگرد است. با مجله دلتا همراه باشید.
این غذا علاوه بر اینکه انرژی زیادی در بدن تولید میکند و ویتامینهای لازم بدن را تامین میکند باعث تناسب اندام هم میشود و برای مبتلایان به قند، فشار و چربی خون مفید است. خورشت کدو و بادمجان به دلیل داشتن مقادیر زیاد فیبر رودهها را تقویت میکند و یبوست را از بین میبرد.
مواد لازم برای تهیه خورشت کدو و بادمجان
کدو سبز نیم کیلوگرم
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
نعناع خشک ۲ قاشق مربا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم
بادمجان نیم کیلوگرم
پیاز یک عدد
حبه سیر ۵ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
دارچین، هل و زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه خورشت کدو و بادمجان
مرحله اول
در اولین مرحله لازم است بادمجانها را شسته و پوست بگیرید سپس آنها را بصورت حلقهای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک قرار دهید. این کار باعث میشود ماده زرد رنگی به نام سولانین از آنها خارج شود و طعم تلخی بادمجان از بین برود.
مرحله دوم
کدو، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی را خرد کنید و به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید. آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. صبر کنید تا آب درون قابلمه بجوشد و مواد کاملا پخته شوند.
مرحله سوم
نعناع خشک، ادویهجات و روغن زیتون را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم، هم بزنید.میتوانید طبق سلیقه خود به این خورشت مرغ یا گوشت هم اضافه کنید.این خورشت را میتوانید به همراه برنج یا نان سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان را مطالعه کنید.