توپک ژامبون با پنیر چدار,یک فینگرفود جذاب
توپک ژامبون با پنیر چدار یک فینگر فود خوشمزه است که شما میتوانید در دورهمیهای دوستانه یا تولد فرزندان خود سرو کنید.
سینیهای متنوع فینگرفود، پیشغذاهای فوری و سادهای هستند که میتوانند میز غذا را رنگینتر جلوه دهند. در این مطلب، طرز تهیه توپک ژامبون با پنیر چدار را به شما آموزش میدهیم. فینگرفود سادهای که آماده کردن آن کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد. با مجله دلتا همراه باشید.
ما در تهیه این توپک، از ژامبون استفاده کردهایم، اما شما میتوانید با مرغ رنده شده و ریز هم آن را آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه توپک ژامبون با پنیر چدار
ژامبون ۳ ورق
پیاز ۴ عدد
پنیر چدار ورقهای به مقدار لازم
پودر سوخاری پانکو ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه توپک ژامبون با پنیر چدار
مرحله اول
برای تهیه این فینگر فود ابتدا باید سیب زمینی را آبپز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید.
مرحله دوم
ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویهجات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم گرفتن شود.
مرحله سوم
مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیبزمینی را گرد کنید.
مرحله چهارم
توپکهای آماده شده را ابتدا در تخم مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. زمانی که همه توپکها آماده شدند، آنها را در روغن شناور با شعله متوسط برای ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید. پس از طلایی شدن پودر سوخاری روی توپکها، آنها را از روغن خارج کنید.
میتوانید توپک ژامبون با چدار را در یک شات کوچک سرو کنید. در یک جام کوچک مقداری سس ریخته و توپک را با کمک یک خلال و یک گوجه گیلاسی تزئین کنید و روی جام قرار دهید. این فینگرفود را بصورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کیک اسفنجی بدون فر، یک دسر ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.