وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

خورشت پاییزی به و آلو

08 مهر 1398 توسط delta mod

به از میوه‌های پرخاصیت پاییزی است که با آن خورشت، مربا و انواع دسرها را می‌توان درست کرد.



خورشت به و آلو خورشتی خوش‌طعم و ملس است که خاصیت زیادی دارد. چون به فقط در فصل پاییز در دسترس است، این خورشت، یک خورشت پاییزی است. پس در این فصل از خورشت به و آلو غافل نشوید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:
گوشت خورشتی: 350 گرم
به: 2 عدد
آلو بخارا: 100 گرم
لپه: یک‌سوم پیمانه
پیاز: یک عدد
شکر: یک قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری
زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:

لپه را چند ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.

به را خوب بشویید و پس از پوست‌ گرفتن، به‌صورت هلالی برش بزنید.

در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و برش‌های به‌ را در آن سرخ کنید. پس از اینکه به تغییر رنگ داد و نرم شد، تابه را کنار بگذارید.

آلو بخارا را بشویید و حدود 2 ساعت در آب خیس کنید.

پیاز را خلالی خرد کنید. در قابلمه‌ مقداری روغن بریزید و پیاز خلالی را در آن سرخ کنید. سپس مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید.

لپه را آبکش کنید. آن را با گوشت به پیازداغ افزوده و خوب تفت دهید. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، زعفران را بیفزایید.

در قابلمه مقداری آب جوش بریزید. در قابلمه را بگذارید تا خورشت با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت یک ساعت، آلو بخارای خیس‌ خورده را در خورشت بریزید.

به سرخ شده را با شکر مخلوط و وقتی گوشت پخت، آن را به خورشت اضافه کنید.

رب را در تابۀ کوچکی با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس آن را در خورشت بریزید. بگذارید خورشت یک ربع دیگر بجوشد تا آماده شود.

نکات:

می‌توانید به را با پوست هم برش بزنید. برای این کار پوست به را خوب و بادقت بشویید.

با توجه به اینکه آلو طعم‌دهندۀ این غذا است، میزان آن را بنا به ذائقه‌ می‌توانید کم یا زیاد کنید.

می‌توانید آلو را جداگانه بپزید و سپس به خورشت اضافه کنید. ولی پختن گوشت با آلو، باعث طعم‌دارشدن بیشتر خورشت می‌شود.

مقدار شکر هم بستگی به ذائقۀ شما دارد. اگر به‌ ترش‌مزه‌ است، مقدار شکر را بیشتر کنید.

 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس