خورشت مرغ مراکشی ، خوراکی دلچسب پر ادویه
خورشت مرغ مراکشی را میتوانید در مهمانیهای خود به عنوان یک غذای مجلسی سرو کنید و در کنار دوستان و خانواده از آن لذت ببرید.
خورشت مرغ مراکشی یک غذای دلچسب و خوشمزه است که به ذائقه ما ایرانیها نیز بسیار نزدیک است. کافی است یک بار که قصد درست کردن زرشک پلو با مرغ خودمان را کردید، برای تنوع، این خورشت را درست کنید و از آن لذت ببرید. نکتهای که این خورشت را خاص میکند استفاده از بادام و زیتون است که طعم جدیدی به آن میدهد. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ مراکشی
بادام زمینی بدون پوست ۵۰ گرم
پیاز قرمز ۲ عدد
زنجبیل ۴۰ گرم
دارچین (آسیاب شده) یک قاشق چایخوری
ران مرغ ۴ عدد
زیتون بدون هسته ۵۰ گرم
خرما بدون هسته یا زردآلو خشک ۴ عدد
لوبیای سبز ۱۵۰ گرم
جعفری تازه ۵۰ گرم
روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
زیره (آسیاب شده) یک قاشق چایخوری
پاپریکا نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲ عدد
آب مرغ ۲۵۰ میلی لیتر
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
گشنیز تازه ۵۰ گرم
طرز تهیه خورشت مرغ مراکشی
مرحله اول
برای تهیه خورشت مرغ مراکشی، ابتدا بادامها را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. چشم از روی آنها برندارید و مرتب هم بزنید تا نسوزند. سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید و در گوشهای قرار دهید.
مرحله دوم
پیاز قرمز را پوست بکنید و بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید. داخل همان قابلمه روغن گیاهی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس پیاز را حدود هشت دقیقه تفت دهید تا به آرامی پخته و نرم شود. حالا حبههای سیر را به صورت خیلی ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. زنجبیل و مابقی ادویهها را هم اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را تفت دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
مرحله سوم
داخل یک قابلمه، رانهای مرغ را با کمی روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شوند. سپس آنها را برگردانید تا همه جای آن سرخ شده و طلایی رنگ شود.
مرحله چهارم
فلفل قرمز را به صورت نوارهای باریک برش دهید. لیمو را هم به صورت خلالی برش دهید. لیمو و فلفل قرمز خرد شده را همراه آب مرغ، خرما یا زردآلو، زیتون بدون هسته و پودر فلفل قرمز به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مرغها پخته شوند. اگر بعد از ۴۰ دقیقه مایه خورشت خیلی رقیق بود، در ظرف را بگذارید. اجازه دهید تا کمی دیگر آب خورشت تبخیر شود. اگر سس خیلی غلیظ شد چند قاشق آب اضافه کنید.
مرحله پنجم
لوبیا سبز را چند دقیقه آخر پخت به مواد اضافه کنید. صبر کنید تا خورشت جا بیفتد. سپس از آن چشیده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید.
مرحله ششم
برای تزئین، گشنیز و جعفری را خرد کرده و روی خورشت بریزید. بادامهای تست شده را هم روی خورشت ریخته و سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ عسلی، پیشنهادی متفاوت برای مهمانیها را مطالعه کنید.