خورشت سیب آلبالو؛ غذای خوشمزه شاهرودی
اگر کمی سیب ترش و آلبالو بیهسته دارید با ما همراه شوید و خودتان را برای چشیدن یک غذای ساده ایرانی آماده کنید.
خورشت سیب آلبالو در شهرهای استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ میشود. این غذای ساده میتواند کاملا گیاهی باشد. البته گاهی هم با مرغ و گوشت درست میشود اما کم نیستند کسانی که ترجیح میدهند این غذای تابستانی را بدون گوشت امتحان کنند. در ادامه طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
مواد لازم
سیبترش: ۲ عدد متوسط
آلبالو بدون هسته: ۱ لیوان
پیاز داغ: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو
ابتدا پیاز داغ را کمی تفت دهید.
سیبها را به صورت حلقهای یا نیم حلقه خرد و سپس با پیازها تفت دهید.
کمی آب جوش اضافه و تا پختن سیبها صبر کنید.
بعد از نیمپز شدن سیبها، آلبالوها را اضافه کنید. آلبالو اگر زیاد حرارت ببیند تغییر رنگ میدهد و له میشود. بنابراین بهتر است بعد از اضافه کردنش بیش از پنج دقیقه پختن را ادامه ندهید.
در این مرحله اگر از طعم ترش زیاد خوشتان نمیآید میتوانید کمی شکر اضافه کنید.
زعفران دم کرده را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
خورشت سیب آلبالوی شما آماده است.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید