خورشت آلو اسفناج ، غذای آهنی
خورشت آلو اسفناج بهصورت متداول با گوشت قرمز طبخ میشود. ولی آن را میتوان با گوشت سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوشمزه را میتوانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.
خورشت آلو اسفناج از خوشمزهترین غذاهای سنتی ایرانی است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته میشود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بینظیر میکند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمانها است. این خورشت به سبب وجود آهن در اسفناج، بسیار مقوی و مفید است.
مواد لازم:
اسفناج: 2 کیلو
گوشت خورشتی: 400 گرم
آلو خورشتی به میزان دلخواه
پیاز: یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده، تفت دهید تا طلایی شود. گوشت خورشتی را به پیاز افزوده و دوباره تفت دهید تا خامی گوشت از بین برود و رنگ آن تغییر کند.خوب تفت دهید. سپس ادویهجات را بیفزایید. چند لیوان آب بریزید تا گوشت نیمپز شود.
در این فاصله اسفناجها را شسته و خرد کنید. آنها را در یک قابلمه بریزید.حجم اسفناج در ابتدا زیاد است، اما کمکم آب آن کشیده شده و حجم اسفناج کم میشود. دراین مرحله دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. سپس آن را به خورشت نیمهپخت اضافه کنید تا خوب جا بیفتد.
یک ربع مانده به پایان پخت، آلوها را بشویید و به خورشت بیفزایید. وقتی آلوها جا افتادند، خورشت آمادۀ سرو است.
نکات پخت خورشت آلو اسفناج:
اول پخت به اندازهای که لازم است آب اضافه کنید. این خورشت نباید زیاد آب داشته باشد.
آلوها را اواخر پخت اضافه کنید که له نشوند و شکل خورشت را بد نکنند.
اسفناج را خوب سرخ کنید که خورشت خوشرنگ شود.
همچنین بخوانید:
ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر
کباب چنجه ، ترد و آبدار
بفرمایید آش جو با نان و پنیر و سبزی
کشک بادمجان مجلسی
تا حالا قیمه ریزه درست کرده اید؟