وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

با ژله تزریقی مهمانان خود را شگفت زده کنید !

19 مرداد 1398 توسط delta mod

تهیۀ ژله تزریقی کار چندان سختی نیست. فقط برای درست کردن آن به تمرین و تمرکز احتیاج دارید. انواع طرح‌ها را می‌توانید در ژله تزریقی درست کنید.

​


در چند سال اخیر ژله تزریقی طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این دسر که ظاهر زیبایی دارد، زیبایی خاصی به سفرۀ مهمانی‌ها و مجالس می‌بخشد. تهیۀ ژله تزریقی به ظاهر سخت است، اما چنین نیست و با کمی حوصله می‌توانید دسری زیبا و خوش‌طعم آماده کنید.

مواد لازم: 
بریلو ساده: یک قاشق غذاخوری برای هر رنگ
پودر ژلۀ آلوئه‌ورا: 2 بسته
خامۀ صبحانه یا دنت: برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری
سرنگ پنج میل: برای هر رنگ یک عدد
رنگ خوراکی در رنگ‌های مورد نیاز
شابلون در طرح‌های دل‌خواه
طرز تهیه: 
​


هر بسته ژلۀ آلوئه‌‌ورا را در یک لیوان آب جوش به روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) حل کنید. سپس نصف لیوان آب سرد به آن افزوده، ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود.

2 قاشق غذاخوری خامۀ صبحانه یا دنت را با یک قاشق بریلو مخلوط کنید. رنگ خوراکی را کم‌کم به مواد بیفزایید تا به رنگ دل‌خواه برسد.

بریلو یا ژلۀ نوشتاری نوعی ژلۀ نرم فرم‌ گرفته و روان است که از آن برای تزیین کیک، شیرینی و انواع بیسکویت استفاده می‌شود. بریلو را می‌توانید از لوازم قنادی و سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

این مراحل را برای هر رنگ جداگانه انجام دهید. اکنون هر سرنگ را از یک رنگ پر کنید.

یک لیوان مخلوط آب و یخ تهیه کنید. شابلون را در آن بگذارید و با دستمال خشک کنید. آن را به‌آرامی داخل ژله ببرید. سرنگ را از لبۀ شابلون داخل ببرید. وقتی سرنگ به انتهای شابلون رسید، شروع به تزریق کنید.

اضافه رنگی که روی ژله می‌ماند، با دستمال پاک کنید. شابلون را تمیز کرده و دوباره این کار را تکرار کنید تا به شکل دل‌خواه برسید.

وقتی این کار تمام شد، دوباره ژله را در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شود. برای اینکه ژله ظاهر بهتری پیدا کند، پس از چند ساعت که ژله بست، کرم شیر روی آن بریزید.

​


کرم شیر
مواد لازم:
شیر: یک و نیم لیوان
خامۀ صبحانه: 50 گرم
شکر: یک‌چهارم لیوان
پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
وانیل به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر، پودر ژلاتین و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید و به محض داغ شدن از روی حرارت بردارید. کمی وانیل به آن بیفزایید.

پس از اینکه مایه خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید.

ژله را از یخچال بیرون آورید و کرم شیر را روی آن بریزید. دوباره ژله را چند ساعت در یخچال بگذارید.

وقتی ژله و کرم شیر سفت شدند، آن‌ها را از ظرف خارج و سرو کنید.

نکات:
استفاده از دنت به‌جای خامۀ صبحانه، طعم ژله را بهتر می‌کند.

اگر ظرف دسر بزرگ است، تعداد بسته‌های پودر ژلۀ آلوئه‌ورا را بیشتر کنید.

برای تهیۀ ژله تزریقی حتماً از ژلۀ آلوئه‌ورا استفاده کنید.

ظرف را چرب نکنید،  چون باعث کدر شدن دسر می‌شود.

هنگام کار چند مرتبه ظرف را بلند کرده و از پایین به آن نگاه کنید تا ببینید گل چه شکلی به خود گرفته است و مشکلات را اصلاح کنید.

 


همچنین بخوانید:
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی

پاپ کورن ؛ اشتباهات رایج پخت

کیک اسفنجی ، ساده و خوشمزه

عدسی ؛ صبحانه سنتی و لذیذ

کیک زبرا ، عصرانه تابستانی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس