جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر
خورشت جوجه غوره بادمجان، انتخاب خوبی برای افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و به خورشت بادمجان علاقهمند هستند.
بادمجان یکی از خوشمزهترین سبزیجاتی است که در غذاهای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. غذاهای متنوع و گوناگونی با بادمجان درست میشود و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. جوجه غوره بادمجان یکی از لذیذترین خورشتهای ایرانی است که طعم و عطر فوقالعادهای دارد.
در این مطلب اختصاصی مجلۀ دلتا به طرز تهیۀ این خورشت خوشمزه میپردازیم.
مواد لازم
مرغ خرد شده یا جوجه: یک کیلو
بادمجان: یک کیلو
پیاز: 2 عدد متوسط
غوره: یک پیمانه
رب گوجهفرنگی به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن پیاز و بادمجان
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویههای دلخواه به میزان لازم
زعفران دمکرده به میزان لازم
گوجهفرنگی حلقه شده: 2 عدد برای تزیین
فلفلدلمهای رنگی حلقه شده: یک عدد متوسط برای تزیین
طرز تهیه
بادمجانها را پوست گرفته، میشوییم و در آبکش میگذاریم تا آب آنها برود و کاملاً خشک شوند. دراینصورت پس از سرخ شدن، روغن کمتری به خود میگیرند. پس از خشک شدن، آنها را در روغن سرخ کرده، کنار میگذاریم.
پیازها را نگینی خرد و سرخ کرده، رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویههای دلخواه را اضافه میکنیم. تکههای کوچک مرغ یا جوجه را با مواد تفت میدهیم. در قابلمه را میگذاریم تا جوجهها کمی آب بیندازند. سپس مقداری آب در قابلمه ریخته، شعله را زیاد میکنیم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم میکنیم تا خورشت آرام بجوشد و جوجهها پخته شوند.
غورهها را در تابهای کوچک با روغن کمی تفت میدهیم. در تابهای دیگر بادمجانهای سرخ شده را میچینیم. کمی از آب خورشت روی آنها میریزیم. در تابه را گذاشته، حدود نیم ساعت زمان میدهیم تا آب خورشت به خورد بادمجانها برود و کمی پخته شوند.
کمی قبل از سرو ، غورههای تفت داده شده و زعفران دمکرده را به خورشت اضافه میکنیم. بادمجانهای آماده را در ظرف دلخواه میچینیم. پس از اینکه آب خورشت جمع شد و جا افتاد، آن را در ظرف کنار بادمجانها میریزیم. گوجهفرنگی و فلفلدلمهای حلقه شده را کمی در روغن تفت داده، برای تزیین در ظرف روی خورشت میگذاریم.
همچنین بخوانید:
پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف
غذا های جایگزین گوشت ؛ مناسب گیاه خواران
نان ؛ با طعم سبزی و زیتون
کوکو سیب زمینی ؛ ساده و خودمانی