تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه
پیراشکی گوشت از آن دسته غذاهایی است که میتوان آن را بهعنوان میانوعده، پیشغذا یا شام سبک مصرف کرد.
پیراشکیها انواع مختلفی دارند. یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین آنها، پیراشکی گوشت است. این غذا را در مهمانیهای خود درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 350 گرم
پیاز: یک عدد
گوجهفرنگی: سه عدد
فلفلدلمهای قرمز: 2 عدد
زیتون: نصف پیمانه
پودر سیر: یکدوم قاشق چایخوری
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
خمیر پیراشکی: یک بسته
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کنید. آن را در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. وقتی پیاز سرخ و طلایی شد، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملاً برشته شود.
گوجهفرنگیها را پوره کرده و با مواد مخلوط کنید.
فلفلدلمهای را نگینی خرد کنید. زیتون را هم حلقهحلقه خرد کنید. سپس آنها را با پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی بگذارید. آنها را از وسط تا کرده، لبهها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید. پیراشکی گوشت را به هر شکلی که دوست دارید، بپیچید. مواد پیراشکی را میتوانید به دلخواه اضافه یا کم کنید.
فر را از قبل با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید. پیراشکیها را در سینی فر بچینید و حدود 8 الی 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.
میتوانید بهجای پخت پیراشکیها در فر، آنها را در روغن سرخ کنید.
پیراشکی گوشت خیلی آسان تهیه میشود و وقتگیر نیست. به همین دلیل این پیشغذای خوشمزه مناسب مهمانیها و دورهمیهای دوستانه است. همچنین به دلیل علاقهای که کودکان به این غذا دارند، گزینۀ خوبی برای جشنهای تولد هم است.
همچنین بخوانید:
سوسیس بندری ؛ طعم تند جنوب
طرز تهیه چند نوع اسموتی موز
خوراک لوبیا سفید و سبزیجات با نیمرو
کراکت سیب زمینی
فلافل خانگی ، ساده و دلپذیر