تهیه آسان سوپ مراکشی ؛ امتحان کنید
طرز تهیه سوپ مراکشی، ساده ولی کمی وقتگیر است. این سوپ گوشت دارد و بسیار مفید و مغذی است.
حریره یک سوپ مشهور مراکشی است که با عدس یا لپه، گوجه و نخود درست میشود و حاوی گوشت است. طرز تهیه سوپ مراکشی با دیگر سوپها کمی متفاوت است و بهدلیل مواد مفیدی که دارد، میتواند بهعنوان یک ناهار یا شام کامل مصرف شود.
مواد لازم:
گوشت: 200 گرم
روغنزیتون: ۳ قاشق غذاخوری
لپه: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری
زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گشنیز: یک دسته
جعفری: یک شاخه
ساقۀ کرفس: ۲ عدد
پیاز: یک عدد
نخود: یک پیمانه
گوجهفرنگی: ۶ عدد
برنج: ۳ قاشق غذاخوری
ورمیشل در صورت تمایل
طرز تهیه:
گوشت گوساله، بره یا مرغ را به قطعات یک سانتی برش بزنید. پیاز را نگینی و ساقههای کرفس را ریز خرد کنید.
جعفری و گشنیز را خوب بشویید و آب آنها را بگیرید. آنها را با غذاساز یا با چاقو خیلی ریز خرد کنید.
نخود و لپه را از یکی دو روز قبل خیس و پوست نخود را جدا کنید.
پوست و دانۀ گوجهفرنگیها را جدا کرده و در غذاساز یا مخلوطکن پوره کنید تا یکدست شوند. برای پوره کردن میتوانید گوجهها را بپزید و سپس از صافی بگذرانید تا پوست و هستۀ آنها گرفته شود.
تکههای گوشت و روغنزیتون را در قابلمه بریزید. گوشت را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوهای شود. سپس جعفری، گشنیز، پیاز، نخود، ادویهجات و گوجهها را به آن بیفزایید. ۳ پیمانه آب روی آنها بریزید.
پس از نیم ساعت، لپه، رب و ۸ پیمانه آب به این مخلوط اضافه کنید. وقتی گوشت و حبوبات خوب پخته شدند، میتوانید برنج یا ورمیشل را بیفزایید. برنج از مواد اصلی این سوپ است، ولی افزودن ورمیشل اختیاری و به دلخواه است.
سوپ را پس از آماده شدن، با مقداری جعفری تزیین و سرو کنید.
نکات طرز تهیه سوپ مراکشی:
یک پیمانه آرد با 2 پیمانه آب مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر مخلوط یکدست نیست، آن را از صافی رد کنید. سپس آن را در سوپ در حال پخت بریزید تا چند قل بخورد. این کار برای آن است که سوپ غلیظ و خامهای شود.
پس از افزودن آرد، حتماً سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید. این کار باعث میشود تا مزۀ خامی آرد گرفته شود و ته نگیرد.
وقتی برنج یا ورمیشل پخته شد، سوپ را مزه کنید و در صورت دلخواه نمک و فلفل بیفزایید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.
همچنین بخوانید:
خوراک بال مرغ سوخاری با سس بوفالو
بلال کبابی با 3 طعم متفاوت
استیک مرغ با سس مایونز لیمویی
داوود پاشا ؛ خورشت سنتی ترکیه(+ویدئو)