بیسکویت رژیمی ؛ خوشمزه و متفاوت
بیسکویت رژیمی علاوه بر سالم و رژیمی بودن، بسیار ساده و آسان تهیه میشود.
بیسکویت رژیمی در واقع تقلیدی از کوکی شکلاتی است که طرفداران زیادی دارد. در این دستور بهجای گردو و کشمش میتوان از شکلات چیپسی استفاده کرد. اما در این حالت دیگر رژیمی نیست.
بیسکویت رژیمی سالم و کم کالری است و میتوانید در طول روز چند عدد از آن میل کنید و نگران اضافه وزن نباشید.
مواد لازم:
موز: ۲ عدد
جو پرک: یک پیمانه
کشمش: 2 قاشق غذاخوری
گردو: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را چرب کنید یا در آن کاغذ روغنی بگذارید. البته اگر از کاغذ روغنی استفاده کنید، بهتر و مطمئنتر است.
موزها را پوست بگیرید و در کاسه بریزید. آنها را حسابی بکوبید و له کنید.
سپس جو پرک، کشمش، گردو و دارچین را به آن بیفزایید. مواد را هم بزنید تا بهخوبی با هم مخلوط شده و خمیری صاف و یکدست شوند.
با اسکوپساز یا قاشق بزرگ از خمیر بردارید. آنها را به شکل دایرههای کوچک روی سینی فر با فاصله بگذارید. این خمیر در حرارت پهن نمیشود. به همین سبب با ته قاشق آن را فشار دهید و به شکل دلخواه درآورید.
سینی را در فر بگذارید. پس از یک ربع سینی را بیرون بیاورید و صبر کنید تا بیسکویتها خنک شوند. سپس آنها را به آرامی از سینی بیرون آورده و در ظرف سرو بچینید.
این بیسکویت برای رژیمهای کاهش وزن گزینۀ خوبی است.
نکات کلیدی تهیه بیسکویت رژیمی:
مواد داخل بیسکویت را بنا به ذائقۀ خودتان انتخاب کنید. مثلاً اگر خیلی شیرین دوست دارید، حتماً از کشمش استفاده کنید. ولی اگر کم شیرین را ترجیح میدهید، بهجای کشمش از گردو یا بادام استفاده کنید.
میتوانید بهجای گردو و کشمش از مغزهای دیگر مانند بادام و فندق استفاده کنید.
اگر بهجای گردو و کشمش از چیپس کرۀ بادام زمینی استفاده کنید، همچنان یک بیسکویت رژیمی سالم و خوشمزه خواهید داشت.
همچنین بخوانید:
انواع سوپ های رژیمی (بخش دوم)
سوپ قارچ ، گیاهی و ساده
جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر
حلیم ، صبحانه دلچسب و لذیذ
عدسی ؛ صبحانه سنتی و لذیذ