برای رفع بوی سوختگی قورمه سبزی چه کنیم؟
قورمه سبزی یکی از خورشتهای محبوب و پرطرفدار است، اما امکان دارد در زمان پخت بسوزد و این تصور پیش آید که دیگر قابل استفاده نیست، اما باید بگوییم که با چند ترفند ساده و در دسترس به سادگی میتوان این مشکل را برطرف کرد.
قورمه سبزی یکی از خورشتهای خوشعطر و لذیذ است که هر کدبانویی دوست دارد، آن را به بهترین شکل ممکن درست کند. هرچند برای هر آشپزی گاهی پیش میآید آب خورشت قورمه سبزیاش تمام شود و بسوزد. اگر با چنین موقعیتی روبهرو شدید، اصلا نگران نشوید و دستوپای خود را گم نکنید. راهکارهایی وجود دارد که در این مواقع، با استفاده از آنها میتوانید غذای خود را نجات دهید و به صورت کامل نیز بوی سوختگی آن را رفع کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا رفع بوی سوختگی قورمه سبزی را یاد بگیرید.
برای رفع بوی سوختگی قورمه سبزی داخل آن آب نریزید
وقتی غذایی در حال سوختن است، بسیاری اولین کاری که میکنند ریختن آب در آن است، اما باید بدانید که این بدترین کار ممکن است. هنگامی که، خورشت قورمه سبزی یا غذای دیگری در حال سوختن بود، نباید روی آن آب بریزید. ریختن آب در قورمه سبزی در حال سوختن باعث خواهد غذای شما به شدت بوی سوختگی بگیرد.
بنابراین به یاد داشته باشید هنگام سوختن خورشت بلافاصله، زیر آن را خاموش کنید و از ریختن آب روی آن خودداری کنید.
قسمت رویی و نسوخته خورشت را جدا کنید
بعد از خاموشکردن شعله خورشت در حال سوختن، قسمت رویی آن را از قسمت تهگرفته جدا کنید. بعد قسمت رویی را در یک قابلمه دیگر بریزید. حالا در قابلمه حاوی مواد قسمت رویی مقداری روغن و آب بریزید و اجازه دهید مواد داخل آن حدود ۲۰ دقیقه بجوشد.
رفع بوی سوختگی قورمه سبزی با پیاز یا شکر
بعد از ریختن قسمت رویی در قابلمه دیگر و اضافه کردن آب و روغن، میتوانید اقدامات دیگری انجام دهید تا بوی سوختگی خورشت قورمه سبزی کاملا رفع شود:
در قابلمه جدید حاوی خورشت قورمه سبزی یک پیاز درسته پوستکنده بیندازید و در آخر نیز آن را درآورید. پیاز باعث میشود بوی سوختگی تا حد زیادی از بین برود.
شکر یکی دیگر از موادی است که بوی سوختگی را تا حد زیادی از بین میبرد، بنابراین از آن میتوانید برای این کار استفاده کنید.
پس، بعد از جدا کردن قسمت نسوخته خورشت و اضافه کردن آب و روغن به آن، کمی هم شکر به مواد بیفزایید. البته در میزان شکر مورد استفادهتان دقت کنید تا خورشت قورمه سبزی شما شیرین نشود.
پیشنهاد مطالعه: فوت و فن جا افتادن خورشتهای معروف ایرانی را بخوانید.