وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

املت فلفل سبز و سیب زمینی

12 بهمن 1399 توسط delta mod

املت کلمه‌ای فرانسوی است که نخستین بار توسط یکی از نشریه‌های آشپزی به نام آشپزی بورژوا مطرح شد. املت همواره در جوامع گوناگون وجود داشته است.

سرآشپزها و متخصصین آشپزی همواره در تلاش‌ هستند که طمع‌های تازه و متفاوتی را خلق کنند. اما با این وجود، در آشپزی ملل غذاهای کلاسیک مورد استقبال بیشتر مردم سراسر جهان قرار می‌گیرد. یکی از این غذاهای کلاسیک املت فلفل سبز و سیب زمینی است. در ادامه طرز تهیه املت فلفل سبز و سیب‌زمینی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

 

مواد لازم
سیب زمینی: ۳ عدد
فلفل سبز: ۳ عدد
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
تخم‌مرغ‌: به تعداد نفرات
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری: جهت تزیین
طرز تهیه املت فلفل سبز و سیب زمینی
ابتدا ماهیتابه را روی شعله‌ ملایم قرار داده و دو قاشق غذاخوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب‌زمینی‌های نگینی شده را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر دارید.
سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت دهید.
حال گوجه‌فرنگی‌های پوره شده را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کرده و فلفل سبز را به آن‌ها افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه کنید.
همه‌ مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط کنید.
حال تمامی مواد را در ظرف‌هایی که برای هر نفر آماده کرده‌اید (مواد لازم ارائه شده برای ۴نفر است) ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.
روی تخم‌مرغ‌ها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزیین و طمع‌دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده کنید.
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و ظرف محتوای املت را بر روی پنجره‌ وسط فر به مدت ۸ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.
سپس فر را از بالا روشن کرده تا ۲ یا ۳ دقیقه از بالای فر به املت حرارت رسیده و پنیر به همراه تخم‌مرغ طلایی و خوش رنگ شود.
ظرف‌ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود سپس به همراه نان تازه، سبزی خوردن و دوغ این غذای خوشمزه را سرو کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: املت سیب زمینی مجله آشپزی مجله دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس