وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

۶ غذای خوشمزه و فوری برای وعده شام

18 بهمن 1400 توسط delta mod

برای تهیه یک غذای فوری می‌توانید از مواد غذایی مختلفی استفاده کنید و با روش‌های متفاوت، بهترین و خوشمزه‌ترین غذاها را طبخ کنید.

گاهی پیش می آید که مجبور می‌شوید غذایی فوری و سریع آماده کنید تا از مهمانان خود پذیرایی نمایید، برای آموزش غذاهای لذیذ و فوری همراه مجله دلتا باشید.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه‌ای
یکی از غذاهای لذیذ و فوری که جزو محبوب‌ترین کباب‌های رستورانی است کباب کوبیده مرغ تابه‌ای  بوده که ظاهرا رگ و ریشه قُمی دارد. کباب کوبیده مرغ تابه ای همان کباب مرغ است که می توانیم آن را درون تابه درست کنیم. این کباب دقیقا همان طعم جوجه کباب را دارد با این تفاوت که طرز تهیه آن کمتر از جوجه کباب دردسر دارد.

 

طرز تهیه کیک مرغ
کیک مرغ  از کیک‌های خوشمزه بین المللی است که طعمی بسیار جذاب دارد و معمولا به‌صورت سرد سرو می‌شود. دستور پخت‌های متنوعی برای این غذا وجود دارد. کیک مرغ سرد شباهت‌های زیادی به سالاد الویه دارد و یک گزینه بسیار مناسب برای جشن‌ها و مراسم ‌است.

 

طرز تهیه پاستا با سس مرغ
این پاستا جزو یکی از لذیذترین دستورپخت‌های آشپزی ملل قرار می‌گیرد. پاستا با سس قارچ بدون گوشت درست می‌شود و با داشتن قارچ، پنیر و خامه پروتئین کافی را به بدن می‌رساند. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوت‌های پاستاهای مختلف، در سس آن‌ها است.

 

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز
کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای محبوب ایرانی است و می‌تواند طعمی جالب و جدید را به میان وعده‌های غذایی شما هدیه دهد. این غذا علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز بسیار مفید است.  شما می‌توانید این غذای مفید و گیاهی را به‌عنوان یک شام سبک برای خانواده خود تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه رولت سیب‌زمینی
رولت‌ها از انواع غذاهای لذیذ و فوری بوده که به دو صورت سرد و گرم سرو می‌شوند. رولت سیب زمینی یکی از انواع غذا‌های مجلسی بین المللی است که می‌توانید از آن به‌عنوان پیش غذا هم استفاده کنید. این رولت با مواد اولیه کم‌هزینه و با روشی بسیار آسان تهیه می‌شود. همچنین جزو غذا‌های سرد بوده و تهیه آن نیازی به پخت ندارد.

 

طرز تهیه پیراشکی گوشت
پیراشکی گوشت یک غذای خوشمزه‌ روسی است که در مهمانی ها اصولا طبخ می‌شود و به جهت طعم مطلوبش طرفدارن زیادی را دارد. این غذا با ترکیب گوشت و انواع سبزیجات و صیفی‌جات درست می‌شود. پیراشکی گوشت از سال‌ها پیش وارد فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. در زمان‌های قدیم در روسیه این لقمه‌های خوشمزه را با سبزیجات، میوه و گوشت اردک و غاز پر می‌کردند و مانند نان در اجاق می‌پختند.

 

پیشنهاد مطالعه: مطلب طرز تهیه گوجه پلو با مرغ بریان را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: غذای فوری مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس