۱۲ راه جادویی برای شفته نشدن لوبیا پلو
این غذا را هم میتوانید با گوشت چرخکرده درست کنید هم گوشت تکهای و هم سویا برای گیاهخوارها! اما چه کنیم که لوبیاپلوی ما شفته نشود و همه چیز در بهترین حالت باشد؟
لوبیا پلو از آن غذاهایی است که اگر بتوانید به بهترین حالت درستش کنید و آن را شفته نکنید یعنی یک آشپز خوب هستید! اما واقعا درست کردن لوبیا پلو اینقدر سخت است؟ هر غذایی اگر مرحله به مرحله و با حوصله و رعایت فوت و فنهایش درست شود، نه تنها سخت نیست که بسیار هم راحت خواهد بود. با مجله دلتا همراه باشید تا ترفند شفته نشدن لوبیا پلو را یاد بگیریم.
ترفند شفته نشدن لوبیا پلو
۱. گوشت لوبیاپلو به اندازه کمی کوچکتر از خورشت قیمه خرد و همراه با پیازداغ کاملاً سرخ کنید.
۲. پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
۳. لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نکنید.
۴. اندازه خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یکونیم تا ۴ سانت میتوان آن را خرد کرد.
۵. از لوبیای خردشده نیز میتوانید استفاده کنید. برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آبکش کرده و بعد از خنک شدن فریز کنید.
۶. از ادویه پلویی شامل دارچین، پودر گل و هر نوع ادویهای که مورد علاقه باشد میتوانید استفاده کنید.
۷. رنگ و طعم لوبیا پلو با زعفران و با رب خیلی خوشطعم میشود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمیگیرد.
۸. اگر میخواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد، بهتر است از گوجهفرنگی پوستکرده و تخمگرفته خردشده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.
۹. آب روغن را روی آبکش برنج بدهید، چون از چسبیدن برنج به هم که در برنجهای مخلوط زیاد اتفاق میافتد جلوگیری میکند.
۱۰. قابلمه برنج از گنجایش آن کمی بزرگتر باشد که اندازه پلو مخلوط را داشته و برنج خوب دم بکشد و کال دم نماند.
۱۱. برنج را زنده آبکش کنید تا وقتی مواد لوبیا پلو را لابهلای برنج دم میکنید، شفته نشود.
۱۲. موقع ریختن زعفران روی برنج باید دقت کنید در جاهایی که کفگیر زدهاید برای خارجشدن بخار برنج زعفران نریزید، چون مستقیماً به تهدیگ میرود و باعث سوختن آن میشود.
اگر به غذاهایی با گوشت چرخکرده علاقه دارید کوفته قلقلی با سس زرشک را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: آجیل پلو، غذای اعیانی آذربایجانیها را بخوانید.