وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

گراتن پاستا غذایی لذیذ برای آخر هفته

20 آذر 1400 توسط delta mod

گراتن یک نوع تکنیک آشپزی است که از فرانسه نشئت گرفته است. در این نوع غذاها بعد از ریختن در ظرف مورد نظر، روی آن را با پنیر و کره و یا پودر سوخاری می‌پوشانند و در فر قرار می‌دهند.

گراتن پاستا خانگی یک غذای خوشمزه و جدید در بین ایرانیان است که از کشور استرالیا به کشور ما راه پیدا کرده است. تهیه این غذا برای کدبانوها بسیار مناسب است. این غذا برای کسانی که به پاستا علاقه فراوانی دارند بسیار مفید است. این پاستا را‌‌ می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای گراتن پاستا خانگی
پاستا شکل‌دار: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
سس بشامل: یک و نیم لیوان

طرز تهیه گراتن پاستا خانگی
در ابتدا پیاز داغ را تهیه کنید.
پس از آنکه پیاز داغ درست شد، مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه کنید و به همراه گوشت تفت دهید.
مواد را آن‌قدر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
ادویه‌‌‌ها و نمک را اضافه کنید.
قارچ را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس رب را به مخلوط بیفزایید و تفت دهید.
به مخلوط کمی آب اضافه کنید و زمان دهید تا مایه گوشتی به مدت چند دقیقه روی حرارت گاز بماند و بپزد.
حال باید پاستا را آماده کنید.
پاستا را به صورتی که در دستور پخت آن نوشته تهیه کنید.
سپس پاستاها را آبکش کنید.
حال پاستا را درون ظرفی بریزید و مایه گوشتی را نیز به آن اضافه کنید و به خوبی باهم مخلوط کنید.
اگر هم دوست داشتید‌‌ می‌توانید به صورت لایه لایه پاستا و مواد ماکارونی را داخل ظرف بریزید.
زمانی که به خوبی مخلوط شدند آن‌‌‌ها را درون ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
نکات مهم
در صورت تمایل‌‌ می‌توانید از سس بشامل هم استفاده کنید. در این صورت پس از آنکه مواد را داخل ظرف ریختید، ابتدا سس بشامل و سپس پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در نهایت داخل فر قرار‌‌ می‌دهید.
ظرف را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
استفاده از ذرت و قارچ در این غذا اختیاری است.
بهتر است که مواد را با روغن کم سرخ کنید.

پیشنهاد مطالعه: شامی با سس انار ، غذای مناسب برای شب یلدا را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی گراتن پاستا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس