کیک مکزیکی با روکش شکلاتی
کیک مکزیکی یکی از کیکهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و همانطور که از نامش پیدا است ، اصالت آن متعلق به کشور مکزیک است.
کیک مکزیکی شباهت زیادی به کیک اسفنجی دارد و میتوان از آن بهعنوان یک میانوعدۀ خوشمزه استفاده کرد. کیک مکزیکی با روکش شکلاتی یک ترکیب فوقالعاده برای طرفداران دسرهای شکلاتی است.
مواد لازم:
آرد: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
تخممرغ: ۶ عدد
آب جوش: یکچهارم پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: ۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
نشاستۀ ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
نشاستۀ ذرت، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با آرد مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک میکنیم.
تخممرغها را جداگانه در کاسهای شکسته و زرده را از سفیده جدا میکنیم.
با همزن برقی سفیدهها را خوب میزنیم تا کاملاً فرم بگیرد و ۲ قاشق شکر به آن افزوده، دوباره هم میزنیم.
در ظرف دیگری زردهها را با بقیۀ شکر و وانیل با همزن برقی هم میزنیم تا کشدار شود. سپس آب جوش و روغن به آن میافزاییم و به هم زدن ادامه میدهیم تا حجم زردهها دو برابر شود.
مخلوط آرد الک شده را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط میکنیم.
در آخر سفیدههای فرم گرفته را هم به مواد اضافه کرده و بهصورت دورانی با هم مخلوط میکنیم.
پس از آماده شدن مایۀ کیک، کف یک قالب ۲۰ سانتی کاغذ روغنی میگذاریم یا با قلممو کف قالب را چرب میکنیم.
مایه را در قالب ریخته و در فر میگذاریم.
پس از ۴۵ دقیقه یک عدد خلال را در کیک فرو میکنیم. اگر از مایه به آن نچسبید، کیک پخته است.
وقتی کیک خنک شد، با نسکافۀ فوری و شکلات آب شده روی آن را میپوشانیم و با انواع مغز پسته ، گردو یا میوه روی آن را تزیین میکنیم.
همچنین بخوانید:
کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه ای دلچسب
کیک زبرا ، عصرانه تابستانی
پای هلو ؛ دلچسب تابستانی