کیک اسفنجی ، ساده و خوشمزه
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین انواع کیک است. طرز تهیه آن بسیار ساده است و طعم مطبوعی دارد.
کیک اسفنجی یکی از کیکهای ساده و خوشمزه در سراسر جهان است. کیک اسفنجی علاوه بر اینکه بهعنوان صبحانه و عصرانه با چای سرو میشود، پایۀ اکثر کیکهای تولد هم است. این کیک برای خامهکشی نیز گزینۀ خوبی است.
مواد لازم:
آرد قنادی: 2 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
تخممرغ: 6 عدد
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
وانیل: یکششم قاشق چایخوری
آب جوش: نصف پیمانه
طرز تهیه:
آرد، نمک و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم.
زرده و سفیدۀ تخممرغها را جدا میکنیم. سفیدهها را با همزن میزنیم تا فرم بگیرند. نصف پودر قند را به آن افزوده، دوباره با همزن میزنیم. سپس در یخچال میگذاریم.
زردهها و وانیل را با بقیۀ پودر قند مخلوط کرده و با همزن میزنیم. آب جوش را در مواد میریزیم و هم میزنیم؛ تا حدی که مواد کرم و کشدار شود.
سفیده را آرام به زرده افزوده و دورانی هم میزنیم. سپس مخلوط آرد را کمکم اضافه کرده و با لیسک دورانی هم میزنیم.
مواد را در قالب میریزیم. دقت کنید دوسوم قالب خالی باشد، چون پف کیک اسفنجی زیاد است.
قالب را در فر قرار میگذاریم. حدود 40 تا 50 دقیقه زمان میدهیم تا بپزد. سپس آن را با خامه یا مواد دیگر تزیین کرده و سرو میکنیم.
نکات طرز تهیه کیک اسفنجی
اگر زرده و سفیده خوب مخلوط نشوند، کیک اسفنجی کم پف میکند.
برای اینکه کیک خوب پف کند، آرد را 3 بار الک کنید.
برای پف بهتر، حتماً شکر را آسیاب کنید تا دانههای آن ریز شوند، ولی حالت پودر نگیرند.
همچنین بخوانید:
تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی
پنکیک کدو حلوایی ؛ صبحانه پرانرژی
سرو هندوانه به شیوه ای خاص
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی