وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

کوکوی رنگی، یک شام خوش‌رنگ و بی‌نظیر

09 دی 1400 توسط delta mod

یکی از کوکوهایی که می‌توانید از آن به عنوان یک شام مجلسی در مهمانی‌های خود استفاده کنید، کوکوی رنگی است. روش تهیه این کوکو بسیار ساده است. فقط کافی است مواد آن را در خانه داشته باشید.

کوکوی رنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه‌ می‌شود. این کوکوی خوشمزه معمولا به صورت قالبی تهیه‌ می‌شود و به همین دلیل نوعی کوکوی مجلسی محسوب‌ می‌شود. از این کوکوی خوشمزه علاوه بر اینکه‌ می‌توانیم به عنوان یک غذای ساده استفاده کنیم،‌ می‌توانیم آن را به عنوان یک پیش‌غذای مجلسی نیز سرو کنیم. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کوکوی رنگی را یاد بگیریم.

مواد لازم
روغن: یک دوم پیمانه
پیازچه کامل و خردشده: ۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی نیم‌پزشده: جمعا یک پیمانه
هویج نیم‌پز و خردشده: یک دوم پیمانه
نخودفرنگی پخته‌شده: یک دوم پیمانه
لوبیای سبز نازک، پخته و خردشده: یک دوم پیمانه
سیب‌زمینی پخته و خردشده: ۱ پیمانه
گشنیز و ریحان خردشده: یک دوم پیمانه
مرغ پخته و خردشده: یک و نیم پیمانه
آرد: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز: به دلخواه
تخم‌مرغ درشت: ۵ عدد
طرز تهیه کوکوی رنگی
 

مرحله اول
ابتدا در تابه‌ای نیمی از روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید. پس از گرم‌ شدن به ترتیب پیازچه‌ها را تفت دهید، پس از اینکه کمی نرم شد، به ترتیب فلفل دلمه‌ای رنگی و هویج و نخود سبز و لوبیا سبز و سیب‌زمینی و گشنیز و ریحان خردشده را اضافه کنید و پس از ریختن هر کدام، مواد داخل ماهی‌تابه را مخلوط کنید و تفت دهید. در آخر، مرغ پخته را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم
در این مرحله یک قاشق آرد، نمک، فلفل و پودر تخم گشنیز را نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در کاسه‌ای بشکنید و خوب بزنید. مواد پخته و تفت داده‌شده را داخل تخم‌مرغ‌ها بریزید و حدود ۳ دقیقه مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کف کند.


مرحله سوم طرز تهیه کوکوی رنگی
ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید و باقیمانده روغن را در آن بریزید تا کاملا داغ شود. سپس مخلوط سبزیجات و تخم‌مرغ را در روغن بریزید و روی آن را صاف کنید. پس از ۵ دقیقه، حرارت زیر تابه را کم کنید و در ظرف را دم‌کنی بگذارید و به اصطلاح کوکو را دم کنید. پس از آنکه مطمئن شدید یک طرف کوکو سرخ‌شده، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

به عنوان یک شام سبک بورانی مرغ را هم درست کنید.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه باگت شکم پر را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: غذای جدید مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس