کوفته سوئدی ، تجربه ای نو از کوفته
برای آشنایی با طرز تهیه کوفته سوئدی با مجله دلتا همراه باشید.
کوفته سوئدی یکی از غذاهای بین المللی است که بسیار خوش طعم وعطر است. سس این کوفته خوشمزه که متعلق به کشور سوئد است، شباهت زیادی به سس کوفته های ایرانی دارد. کوفته سوئدی مناسب شام و سرو در مهمانی های و دورهمی های دوستانه است.
طرز تهیه کوفته سوئدی بسیار آسان است و به راحتی آماده میشود.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده: یک کیلو
فلفل دلمه ای: 3 عدد
برنج: نصف پیمانه
جعفری به میزان لازم
گوجه فرنگی: 4 عدد
آرد سوخاری: یک پیمانه
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوفته سوئدی :
جعفری را خوب بشویید و پس از اینکه آب آن گرفته شد، خرد و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
برنج را در قابلمه ای در آب جوش بریزید و وقتی به صورت نیم پخت شد، آن را آبکش کرده و به گوشت بیفزایید.
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را در غذاساز ریخته، به مواد اضافه کنید. به مخلوط نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و با دست ورز دهید. اگر مواد چسبندگی نداشتند، کمی آرد سوخاری در ان بریزید.
مواد را به صورت گلوله درآورده و در آرد سوخاری بغلطانید. در تابه ای گود مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی یک سمت کوفته سرخ شد، آن را به سمت دیگر بچرخانید تا تمام سطح کوفته به خوبی سرخ شود.
پس از سرخ شدن آن ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
پیاز را خلالی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیاز سبک و طلایی شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. کمی آب در تابه بریزید تا رقیق شود. سپس مقداری نمک و فلفل به آن زده، بگذارید تا هم خامی رب گرفته و هم آب آن تبخیر شود.
پس از اینکه سس آماده شد، کوفتهها را در ظرفی چیده، سس را روی آن بریزید و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.
همچنین بخوانید:
ماکارونی در فر ؛ مگه داریم؟!
طرز تهیه بریانی مرغ کویتی
سفر به هندوستان با بریانی مرغ و سبزیجات
داوود پاشا ؛ خورشت سنتی ترکیه(+ویدئو)
پوزراسکی ؛ کتلت روسی