کوفته ترکیهای، غذایی خوشمزه همراه پوره سیب زمینی
کوفته حسن پاشا یا کوفته ترکیهای از غذاهای لذیذ ترکیه است که به افتخار دریاسالار حسن پاشا به این نام شناخته میشود.
کوفته حسن پاشا یکی از کوفتههای بسیار خوشمزه است که برای کشور ترکیه است یک کوفته بسیار خوشمزه که در انتها روی آن پنیر ریخته و میتوانید یک غذای فوق العاده خوشمزه تهیه کنید و طعم و مزه بسیار خوبی دارد میتوانید برای مهمانی و یا وعده نهار یا شام تهیه کنید. این کوفته طعم و مزه بسیار خوبی دارد. امروز در مجله دلتا این کوفته ترکیه ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کوفته حسن پاشا
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
آرد سوخاری ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر رنده شده به مقدار لازم
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
سیب زمینی ۳ الی ۴ عدد
کره یک قاشق غذاخوری
شیر ۸۰ میلی لیتر
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
جوز هندی یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس گوجه
کره یک قاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
آب یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته ترکیه ای
مرحله اول: تهیه کوفته
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده و ادویهها و نمک و تخم مرغ و پودر سوخاری داخل یک کاسه ریخته و مواد را خوب ورز دهید تا منسجم شود.
مرحله دوم: پخت کوفته
حالا از مواد به اندازه دلخواه برداشته و ابتدا گرد کنید و بعد داخل آن را حفره ایجاد کنید تا بتوانید با مواد دیگر در مراحل بعدی پر کنید سپس همین طور تمام گوشت را درست کنید و داخل سینی مخصوص فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود.
مرحله سوم: تهیه پوره سیب زمینی
در ادامه سیب زمینیها را با مقداری آب آبپز کنید و پوستش را جدا کنید و رنده ریز بزنید حالا کره و شیر و ادویهها و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا پوره سیب زمینی مزهدار شود و صبر کنید تا خنک شود سپس داخل یک قیف با ماسوره ستاره بریزید.
مرحله چهارم: تهیه سس
برای تهیه سس کره را داخل تابه تفت دهید سپس رب و ادویه اضافه کنید و خوب مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس آب را اضافه کنید و کمی که سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم: تهیه کوفته حسن پاشا
حالا کوفتهها پخته شده را از فر خارج کنید و داخل حفرهها را با پنیر پر کنید و بعد با قیف و ماسوره روی هر کوفته مقداری پوره سیب زمینی بزنید بعد سس را کف سینی ریخته و برای ۱۰ دقیقه مجدد داخل فر قرار دهید سپس میل کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه کوفته حسن پاشا
گوشت باید پرچرب باشد اگر نبود ۲ قاشق غذاخوری روغن نیز به مایه کوفته اضافه کنید.
میتوانید در فر برقی و یا توستر و سولاردم نیز تهیه کنید.
برای تزئین از گوجه گیلاسی و کمی جعفری استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوفته یزدی غذایی ساده و بینظیر را مطالعه کنید.