کوبیده مرغ ، کباب خوشمزه و دلچسب
برای آشنایی با طرز تهیه کوبیده مرغ با مجله دلتا همراه باشید.
کباب کوبیده حتماً نباید با گوشت قرمز درست شود. گاهی با گوشت مرغ هم میتوان کباب کوبیده خوشمزه ای آماده کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای تهیه کرد. پیشنهاد میشود این نوع کوبیده مرغ را امتحان کنید، احتمالاً عاشقش میشوید.
مواد لازم :
مرغ چرخ کرده: 500 گرم
سیر: 2 حبه
پیاز: 3 عدد
سماق: یک قاشق سوپخوری
کره: 3 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
زیره به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
گوجه فرنگی به میزان لازم
سبزی معطر به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یکی از پیاز ها را با سیر ریز رنده کرده و با مرغ چرخ کرده ورز دهید.
سپس آن را با سماق، کره نرم شده، ادویه ها و زعفران دم کرده مخلوط کنید.
مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا منسجم و یکدست شوند.
در صورت تمایل میتوانید مواد را به سیخ کشیده و کباب کنید. ولی اگر دوست دارید کوبیده مرغ را به صورت تابه ای درست کنید، به این روش عمل کنید.
در تابه ای مقداری روغن بریزید. مایه کباب را کف تابه به صورت صاف و یکدست پخش کنید.
در تابه را ببندید و آن را روی حرارت کم بگذارید. پس از آب انداختن گوشت، در تابه را برداشته و کباب را به شکل دلخواه برش بزنید.
در تابه را دوباره ببندید و بگذارید آب گوشت جمع شود. سپس کباب ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.
دو پیاز دیگر را حلقه حلقه کرده و روی کباب ها بچینید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شوند.
سینی فر را چرب کرده و گوجهفرنگی های حلقه شده را روی سینی بگذارید. روی آن ها کمی سبزی معطر خشک شده و نمک بپاشید. سپس سینی را در فر بگذارید تا گوجه فرنگی ها کبابی شوند.
کوبیده های مرغ را پس از آماده شدن در ظرف بچینید و با گوجه فرنگی های کبابی و چلوی زعفرانی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
همچنین بخوانید:
خورشت هویج ، ملس و خوش رنگ(+ویدئو)
چکدرمه ؛ غذای محبوب ترکمنی
نان بربری سنتی را در خانه بپزید