وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

کراکت قارچ ؛ فینگر فود مدرن و خوشمزه

03 آذر 1398 توسط delta mod

برای آشنایی با طرز تهیه فینگر فود کراکت قارچ با مجله دلتا همراه باشید.

کراکت قارچ نوعی فست فود و غذایی مدرن است. این غذای خوشمزه را می‌توانید به عنوان فینگر فود و پیش غذا در مهمانی ها و جشن ها درست کنید. کراکت قارچ با یک سس مخصوص سرو می‌شود که با طرز تهیه آن در این مطلب آشنا می‌شوید.

مواد لازم :
قارچ خرد شده: 3 پیمانه
آرد سفید: 100 گرم
شیر سویا: یک پیمانه
کره: 100 گرم
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
سیر: 2 حبه
پودر سوخاری: 2 پیمانه
سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و آویشن به میزان لازم
مواد لازم سس :
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی: 2 عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
رب انار: یک قاشق چای‌خوری
کنجد: یک قاشق چای‌خوری
کره: یک قاشق سوپ‌خوری
سیر: 2 حبه
شکر: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل، آویشن و زیره به میزان لازم

طرز تهیه سس :
سیر را له کرده و با کره تفت دهید تا طلایی شود.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را رنده کرده و با جعفری خرد شده به سیر بیفزایید. بگذارید آب گوجه کشیده و تا حدودی سرخ شود.

مواد را له یا با مخلوط کن مخلوط کنید. سپس رب و ادویه ها را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

نشاسته، رب انار و شکر را با دو قاشق آب مخلوط و به مواد اضافه کنید. آن ها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.

در آخر کنجد و روغن زیتون را بیفزایید.


طرز تهیه کراکت قارچ :
سیر را له کرده و با نیمی از کره تفت دهید. سپس قارچ خرد شده، ادویه ها و سس خردل را به آن بیفزایید.

یک سوم آرد را با بقیه کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر سویا را کم کم به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدست و غلیظ شود.

قارچ سرخ شده و جعفری خرد شده را به این مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مایه کراکت قارچ را پس از خنک شدن در ظرف در دار ریخته و 3 ساعت در یخچال بگذارید.

مایه را از یخچال بیرون آورید و با هر شکل و قالبی که دوست دارید، از مایه برداشته و به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید.

کراکت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از آماده شدن، کراکت قارچ را با سس مخصوص سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
همچنین بخوانید:
قارچ سوخاری ، پیش غذای مدرن

سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر

خوراک بال‌ مرغ سوخاری با سس بوفالو

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس