کاچی با شیره انگور ، مغذی و پر انرژی
کاچی یکی از دسرهای بسیار مقوی ایرانی است که مواد مغذی بسیار زیادی دارد. این دسر خوشمزه در نقاط مختلف کشور با روشهای مختلف طبخ میشود.
کاچی با شیره انگور یا دوشاب یکی از دسرهای سنتی ایرانی فوقالعاده مقوی و خوشمزه است که برای تقویت عضلات بدن مفید به نظر میرسد. این دسر خوشمزه که قرار است با شیره انگور تهیه شود خواص آن را چندین برابر میکند، زیرا باعث تقویت استخوانها میشود. همچنین برای کسانی که دچار کمخونی هستند نیز مناسب و انرژیزا است. اما دقت کنید کالری کاچی بالاست و به همین دلیل کسانی که در رژیم غذایی هستند باید در خوردن آن زیادهروی نکنند. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ پیمانه
شیره انگور ۱/۲ پیمانه
عرق هل ۱/۲ پیمانه
روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل نوک قاشق چایخوری
پودر دارچین نوک قاشق چایخوری
گردو چرخشده ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
آب ۵ الی ۶ پیمانه
پودر پسته و بادام برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه کاچی با شیره انگور
مرحله اول
ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر کمی حل شود. سپس روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا دانه شکر ذوب شود. در ادامه گلاب و عرق هل را به همراه کمی زعفران دم کرده و پودر هل سابیده شده اضافه کنید و زمانی که چند جوش خورد از روی حرارت بردارید و شیره انگور را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
در ادامه داخل یک قابلمه آرد را الک کنید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شما میتوانید از هر نوع آردی که دوست دارید استفاده کنید، ولی آرد شیرینیپزی رنگ روشنی به کاچی شما خواهد داد. بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن آرد آن را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید.
مرحله سوم
در ادامه به آرد روغن جامد یا کره را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا روغن یا کره ذوب شود. روغن مایع و کمی پودر دارچین و گردوی چرخشده را اضافه کنید. افزودن گردو در این مرحله اختیاری است و میتوانید حذف کنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید شربت تهیهشده را طی دو مرحله به مواد فوق اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا خودش را بگیرد و همانطور که داغ است داخل کاسه ریخته و با انواع مغزها تزئین کنید. این دسر را گرم میل کنید.
پیشنهاد مطالعه: فرنی گل محمدی ، دسری برای درمان افسردگی را بخوانید.