وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

ژیگو ، غذای شیک فرانسوی

09 آبان 1398 توسط delta mod

در این مطلب طرز تهیه ژیگو با دو شیوه متفاوت آمده است.



ژیگو، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه می‌شود. ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند و از این رو عطر و طعم خوبی دارد. این خوراک فرانسوی یک غذای مجلسی و شیک است و در آن کشور در اعیاد و مجالس سرو می‌شود.

مواد لازم :
گوشت ران گوسفند یا گوساله: یک عدد
نعناع و ترخون به میزان لازم
سیر: ۱۰ حبه
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه :
استخوان ران را از گوشت جدا می‌کنیم. چربی های اضافه را هم می‌گیریم.

با نوک چاقو سوراخ‌ هایی در گوشت ایجاد کرده و داخل هر کدام از سوراخ‌ها یک عدد سیر و مقداری ترخون و نعناع می‌گذاریم.

در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا داغ شود. بهتر است برای سرخ کردن ژیگو از کره آب شده یا روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.

سپس گوشت را با روغن داغ درون قابلمه تا اندازه‌ای تفت می‌دهیم که رنگ گوشت تغییر کند.

پیاز خلالی خرد شده، رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب را به گوشت افزوده و پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم می‌کنیم تا ژیگو پخته و آب غذا تمام شود.

ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت ‌های باریک برش زده و سس باقی مانده را روی آن می‌ریزیم.

سیب زمینی را خلالی خرد کرده و با سیر خرد شده سرخ می‌کنیم. سپس دور ژیگوی آماده شده چیده و سرو می‌کنیم.


پخت ژیگو در فر :
پس از اینکه چربی های اضافه و استخوان را از گوشت جدا کردیم، با نوک چاقو سوراخ‌ هایی در گوشت ایجاد کرده و داخل هر کدام از سوراخ‌ها یک عدد سیر و مقداری ترخون و نعناع می‌گذاریم.

فر را از قبل روشن می‌کنیم تا گرم شود. سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی یا مکعب‌های درشت خرد می‌کنیم.

کف سینی فر را چرب کرده، سیب زمینی و چند سیر با پوست را روی آن پخش می‌کنیم.

گوشت را روی سیب زمینی ‌ها می‌گذاریم.

روی گوشت را با کره یا روغن زیتون چرب کرده و روی آن نمک و فلفل می‌پاشیم.

دو لیوان آب داخل سینی فر می‌ریزیم. آن را 2 تا 3 ساعت در فر می‌گذاریم تا گوشت پخته شود.

ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت‌های باریک برش می‌زنیم. در انتها عصاره‌ ای که ته سینی باقی مانده، روی ژیگو ریخته و سرو می‌کنیم.

نکته :
ژیگو حتماً باید با سیر پخته شود. بنا به ذائقه می‌توانید مقدار آن را بیشتر کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

همچنین بخوانید:
نکات طلایی تهیه سس بشامل

گراتن سیب زمینی ؛ ساده و خوشمزه

کوفته سوئدی ؛ تجربه ای نو از کوفته

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس