وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

ژله بستنی، دسری جادویی با طعمی بی‌نظیر

10 شهریور 1400 توسط delta mod

ژله بستنی یک دسر ساده و شیک است که زیبایی میز غذای شما را چند برابر می‌کند.

ژله بستنی یکی از انواع دسرهای پر‌طرفدار و خوشمزه ایرانی است. با نام ژله لایه‌ای هم شناخته می‌شود که در این نوع ژله از رنگ‌های متنوع استفاده می‌شود. اگر اهل تهیه کردن دسر در مهمانی هستید، حتما یکی از اولین گزینه‌هایی که از ذهن‎تان می‌گذرد، ژله است. این دسر گزینه مناسبی برای تنوع دادن به انتخاب‌های شما است. همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم
ژله ۲ بسته
آب جوش ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله
آب سرد ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله
بستنی ۳/۴ لیوان برای هر بسته ژله
طرز تهیه
مرحله اول
برای لایه اول یک بسته ژله را با ۳/۴ لیوان آب جوش مخلوط کرده، روی حرارت غیر مستقیم (مثلاً روی کتری) بگذارید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود. از روی حرارت بردارید و ۳/۴ لیوان آب سرد بریزید. نصف آن را در ظرف دسر بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

مرحله دوم
برای لایه دوم یک بسته ژله دیگر را مانند لایه اول در آب جوش حل کنید. ولی به‌جای آب سرد، در آن ۳/۴ لیوان بستنی وانیلی بریزید. وقتی لایه اول سفت شد، نصف مخلوط ژله و بستنی را روی آن بریزید و دوباره ظرف دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد.

مرحله سوم
لایه سوم تکرار لایه اول و لایه چهارم تکرار لایه دوم است.

برای سرو می‌توانید روی این دسر را با انواع میوه یا خامه فرم گرفته تزئین کنید.

لایه های چند رنگ
در این دستور از دو بسته ژله یک طعم استفاده شده است. شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود از چند رنگ ژله استفاده کنید. در این صورت می‌توانید در هر لایه طعم ژله را عوض کنید. یعنی از هر طعم یک لایه شفاف (با آب سرد)  و یک لایه مات (با بستنی) بریزید و بعد سراغ لایه بعدی بروید.

نکته مهم
لایه‌های جدیدی که روی قبلی‌ها می‌ریزید، داغ نباشد. فقط کمی گرم باشد تا لایه‌های ژله به هم بچسبند و از هم جدا نشوند. ژله بستنی را می‌توانید به دو صورت لیوانی و قالبی سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسر و کیک لذیذ مطلب کیک شکلاتی تابه‌ای، سریع و آسان را مطالعه کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: دسر مجله آشپزی دلتا مجله دلتا ژله بستنی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس