وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

چگونه سوپ مجلسی درست کنیم؟

02 دی 1400 توسط delta mod

روش پخت سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سررشته‌ای در آشپزی ندارند به راحتی می‌توانند سوپ جو را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت آن می‌توانید از خواصش بهره‌مند شوید.

سوپ جو قرمز از محبوب‌ترین سوپ‌های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران‌ها به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش‌غذا می‌دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است. با مجله دلتا همراه باشید تا نکات جا افتادن سوپ را یاد بگیریم.

سوپ‌های پر فایده و خوش‌طعم را می‌توانید در ایام سرد سال برای خانواده به عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می‌دهیم با چند بار پخت سوپ در منزل می‌توانید با سوپ‌های خوش‌رنگ و لعاب موجود در رستوران‌ها رقابت کنید.

نکات جا افتادن سوپ
پخت خوب جو باعث لعاب بیشتر و جاافتاده‌تر شدن سوپ می‌شود.
استفاده از کره و لیموی تازه، طعم سوپ را استثنایی خواهد کرد.
برای پخت سوپ جو با شیر، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
۲ قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه نمایید.
برای تهیه سوپ جو از قرص عصاره مرغ نیز می‌توانید استفاده کنید.
برای اینکه رنگ سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.
آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید.

مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید، سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
هنگام پخت مرغ، پیاز و سیب‌زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم‌دار شود. لازم هم نیست آن‌ها را خرد کنید. می‌توانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد از پخت از آب بیرون بیاورید.
هنگام سرو کردن سوپ هم می‌توانید کمی کره و آب‌لیمو داخل سوپ خود بریزید و نوش جان کنید.
برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس‌دادن در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید.
بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
سوپی که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.
اگر احیانا سوپ شما شور شد می‌توانید یک عدد سیب‌زمینی پوست‌کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد آن را خارج کنید.

پیشنهاد مطالعه: راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟ را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: سوپ مجلسی مجله آشپزی دلتا مجله دلتا

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس