وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

چند روش برای تهیه استیک حرفه ای

07 شهریور 1398 توسط delta mod

استیک غذای ساده‌ای است که بنا به نوع پخت و مواد به‌کار رفته در آن، بی‌نظیر و خوش‌طعم است.



استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توان با گوشت تهیه کرد.

این غذا زیاد وقت‌گیر نیست و با سس‌ها و ادویه‌های مختلف درست می‌شود. استیک به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود و با مواد مختلفی می‌توان آن را مزه‌دار کرد.

با استفاده از گریل:

استیک‌های بی‌استخوان به‌طور طبیعی نرم و لطیف هستند و فقط باید از بیرون کباب شوند تا خوشمزه و آبدار بمانند.

بسته به نوع گریل می‌توانید طعم‌های مختلفی به استیک دهید.

وقتی گریل در حال گرم شدن است، گوشت را به نمک و فلفل آغشته کنید.

حقیقت این است که بیشتر استیک‌ها فقط با کمی نمک و فلفل خوش‌مزه می‌شوند. سپس آن را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا گریل گرم شود.

استیک را روی حرارت مستقیم گریل بگذارید. هر طرف آن را روی حرارت مستقیم ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

وقتی آن‌ها را برمی‎گردانید، باید قهوه‌ای شده باشند. اگر سیاه شوند گریل خیلی داغ است. در این صورت حرارت را کم کنید یا زمان کمتری بپزید.

اما اگر گوشت هنوز صورتی است، یعنی حرارت کافی نیست. بنابراین یا حرارت را زیاد کنید یا بگذارید ۲ یا ۳ دقیقه بیشتر بماند.

از انبر برای برگرداندن استیک استفاده کنید. سوراخ کردن و برداشتن با چنگال آب آن را خارج می‌کند.

پس از خارج کردن از گریل، فویل آلومینیومی روی استیک بکشید و قبل از بریدن چند دقیقه بگذارید بماند. این کار باعث می‌شود طعم و آبداری آن حفظ شود.

با استفاده از اجاق گاز:

اگر می‌خواهید روی اجاق گاز استیک بپزید، آن را نازک انتخاب کنید. در این صورت بیرون استیک کاملاً ترد و داخل آن مغزپخت می‌شود.

اگر استیک ضخیم‌ بود، باید آن را روی حرارت کم و به مدت طولانی‌تر بپزید.

استیک را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید تا سرد نباشد و سریع‌تر بپزد.

روی آن نمک و فلفل بپاشید.

یک تابۀ چدنی روی حرارت متوسط گاز بگذارید. نصف قاشق غذاخوری روغن‌زیتون در آن بریزید.

برخی آشپز‌ها از روغن نارگیل هم استفاده می‌کنند که طعم ملایمی دارد و باعث می‌شود بیرون استیک خوب بپزد. اگر تابۀ چدنی ندارید، از تابۀ معمولی استفاده کنید. اما ممکن است به روغن بیشتری نیاز داشته باشید.

استیک را در تابه بیندازید و هر طرف را 3 تا 4 دقیقه بپزید تا قهوه‌ای شود. اگر آن را برگرداندید و هنوز صورتی بود، زمان بیشتری بدهید تا ترد و قهوه‌ای شود.

پس از آماده شدن، مانند روش قبل، فویل آلومینیومی روی استیک بکشید و قبل از بریدن چند دقیقه بگذارید بماند.

با طعم های متفاوت:

‌می‌توانید ۳۰ دقیقه قبل از پخت چاشنی‌های خشک را امتحان کنید تا طعم خوبی به استیک بدهید.

ادویه‌های زیر را همراه با نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل‌سیاه ترکیب کنید و سپس هر دو طرف گوشت را به آن آغشته کنید. از هر ادویه یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری کافی است.

1_ پودر پیاز، پاپریکا، پودر چیلی، پودر سیر

2_ رزماری، آویشن، پونۀ کوهی، پودر سیر

3_ شکر قهوه‌ای، پودر چیلی، پاپریکا، پودر سیر، پودر قهوه

4_ سویا سس، روغن‌زیتون، آب‌لیمو، پودر سیر، ریحان خشک، جعفری، رزماری

5_ سرکه، سس سویا ، روغن گیاهی، خردل، سیر خرد شده

استیک را همراه با ترکیب هر دسته از این مواد، در یک کیسه بریزید و یک شب در یخچال بگذارید.

یک تکه کره روی استیک بگذارید. کره به داخل گوشت نفوذ کرده و طعم و مزۀ آن را بهتر می‌کند.

یک روش ساده برای تهیه استیک:


همچنین بخوانید:
انواع سوپ های رژیمی (بخش اول)

طرز تهیه بریانی مرغ کویتی

استیک مرغ با سس مایونز لیمویی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس