پیتزا گوجه فرنگی؛ طبخ آسان و لذیذ
پیتزا از غذاهای سنتی مردم ایتالیاست که در چند سال اخیر در کشور ما رواج یافته و پیتزا فروشیهای بسیاری در شهرهای کوچک و بزرگ کشور ما باز شده اند.
پیتزا گوجه فرنگی یک نوع پیتزا راحت و به صرفه است که با کمترین مواد میتوان در خانه تهیه کرد. این مجموعه متنوع و پر انرژی هر چند ظاهراً تهیه و پخت آن را مشکل مینماید و ممکن است در ذهن بیننده، آماده نمودن و تهیه آن دشوار باشد ولی با اندکی همت و پشتکار میتوان در اجاق گاز منزلمان پیتزاهای خوشمزه و لذیذی تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
سس گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
تره فرنگی: ۱ شاخه (قبلاً در روغن زیتون خوابانده باشید)
گوجه فرنگی: ۸ عدد
پنیر پیتزای: ۱۰۰ گرم
پیاز و جعفری: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا گوجه فرنگی
خمیر پیتزا را آماده کنید.
روغن زیتون را به اندازه یک قاشق غذاخوری که با سس گوجهفرنگی مخلوط کردهاید روی خمیر بمالید.
سپس گوجهفرنگیها را رو خمیر ریخته و بچینید.
بعد ترهفرنگیهای خرد شده را که در روغن زیتون خواباندهاید از روغن خارج کرده و روی گوجهفرنگیها بچینید.
پیاز و جعفری خرد شده را روی آنها بپاشید.
پنیر پیتزای رنده شده را به قطر یک سانت روی تمام مواد بریزید.
نهایتاً در حرارت ملایم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود و پنیر کامل آب شود.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید