پیتزا سوسیس و قارچ؛ فستفود نوستالژیک
پیتزا سوسیس و قارچ از سادهترین پیتزاهایی است که میتوانید از آن بهعنوان گزینه شام و ناهار استفاده کنید.
پیتزا سوسیس یکی از قدیمیترین و نوستالژیکترین پیتزاهای دنیا و در واقع نسل نخست پیتزاها است. این پیتزا با مرغ، قارچ، کالباس، پیاز حلقه شده، گوجه فرنگی و … تهیه میشود. با طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ و فوت و فن پخت آن همراه مجله دلتا باشید.
مواد لازم
(مناسب برای ۴ نفر)
پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی ۱ بسته
خمیر پیتزای ایتالیایی ۱ بسته
سوسیس ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
فلفل دلمهای قرمز یا سبز ۱ پیمانه
سس چیلی ۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۸ عدد
زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ
شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیسها را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید. فلفل دلمهای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
خمیرها را به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
سس چیلی را روی خمیرها (تا نزدیک لبههای آن) پخش کنید. پودر پنیر پارمسان را روی لایه سس پخش کنید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزاها بریزید و بقیه پنیرها را روی مخلوط سوسیس بریزید. گوجه گیلاسی و زیتونهای برش خورده را روی پیتزا بچینید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل بهمدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی شود.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید